שלום לכולם ../images/Emo140.gif
זו פעם ראשונה שאני שואלת כאן שאלה, אם כי אני קוראת את הפורום בעקביות כבר זמן רב... יש לי ילדה מתוקה בת שנה, רומי, מלאת חיים וחייכנית גדולה, ולרוב מתכרכמות פניה רק כשהיא עייפה מאוד או חולה... אבל לאחרונה תופעה חדשה, מובנת וטבעית - אבל לא לגמרי ברור לי איך להתמודד איתה. מדובר בסירוב כמעט מוחלט של רומי להחליף חיתול...
כל החלפה אני כבר מתוחה ועצבנית מראש, כי אני יודעת מה מצפה לי: עימות. לצערי הרב, בגלל אופי הפעילות, זה גם עמות פיזי - אני נאלצת להחזיק אותה בכוח כדי להשלים את ההחלפה ואת הניקוי. רומי מצידה - בוכה וצורחת ומתפתלת בכל הכוח, מנסה לברוח. זה קורה בכל מקום (בבית, בחוץ, אצל הורי) ובכל מצב (על השידה, על הספה, על השטיח, לפני אמבטיה, אחרי אמבטיה, בבוקר, בערב...) אחרי כל החלפה-מלחמה כזו, אני נשארת נסערת ומלאת רגשי אשם זמן רב... ניסיתי להחליף מגבונים או להשתמש בצמר גפן - אין הבדל. המחאה הנמרצת מתחילה כבר בשלב שבו אני משכיבה אותה על הגב.
אני מבינה שלא כייף לה להחליף חיתול, שלפעמים זה קוטע פעילות יותר מהנה, שהיא לא אוהבת את זה - אבל מה לעשות שהיא רק בת שנה והגמילה מטיטולים עוד לא באופק אפילו? אני משתדלת לא להחליף לה אם לא צריך - אבל אי הקפדה גורמת לאדמומיות בטוסיק...
איך אני אמורה להתנהג בזמן ההחלפה? מה השתנה - כי זו תופעה חדשה... ובעבר לא היו כמעט בעיות כאלו... אשמח לעצות ודיעות...
זו פעם ראשונה שאני שואלת כאן שאלה, אם כי אני קוראת את הפורום בעקביות כבר זמן רב... יש לי ילדה מתוקה בת שנה, רומי, מלאת חיים וחייכנית גדולה, ולרוב מתכרכמות פניה רק כשהיא עייפה מאוד או חולה... אבל לאחרונה תופעה חדשה, מובנת וטבעית - אבל לא לגמרי ברור לי איך להתמודד איתה. מדובר בסירוב כמעט מוחלט של רומי להחליף חיתול...