שלום לכולם!

• פותח הנושא enya
  • פורסם בתאריך

enya

New member
שלום לכולם!../images/Emo140.gif

היי אני חדשה פה ואני שמחה שהגעתי לפורום הזה כי אני פשוט שרופה על באפי מהפרקים הראשונים ולפי דעתי היא סידרה מאוד טובה שרק משתפרת עם הזמן , אני במיוחד אוהבת את ספייק (כמו הרבה כאן) כי הוא פשוט שווה ! אבל אני לא מקפחת את שאר הדמויות כי כל אחת מיוחדת ואי אפשר שלא לאהוב את כולם (נכון?)... אז בקיצור רציתי לשאול אם מישהו יודע מתי עולה לשידור הגירסה המצויירת ואם כן אשמח אם תענו לי. מצורפת תמונה מדהימה של ספייק לשרוטות(או שרוטים) כמוני...

star lili

New member
ברוכה הבאה!!! ../images/Emo140.gif

עוד לא פגשתי במישהוא ש לא אוהב את ספייקי אבל מאד אפשרי לא לאהוב את כולם (ריילי aka "קפטן קארדבורד" למשל...)

max2k

New member
הרגע פגשת אחד

אנילא אוהב את ספייק לדעתי הוא סתם דמות פפטית שמנסה להחליף את הנעלים הגדולות שאינג´ל השאיר. עוד משהו שמתם לב שטים או איך שלא קוראים לחבר של ג´וייס בפרק האחרון הוא ג´ק טריפר משלושה בדירה אחת?

Idomania

New member
וואלה??

חח ועוד ידידה שלי אמרה לי שזה הוא ואני כמו מפגר אמרתי לה נראה לך שהוא יותר צעיר .. אופס.

star lili

New member
כן, ג´ון ריטר

אמא שלי נורא התלהבה ואז היא ראתה שהפרצוף שלו נקרע ורואים שהוא רובוט- ומהר העבירה ערוץ

sour girl

New member
פגשת שניים..

גם אני לא אוהבת את ספייק או לפחות את מה שהוא ניהייה.... **********************************************************************

למעלה