שלום לכולם! ../images/Emo13.gif
רציתי לחלוק אתכם את העובדה המלהיבה שפיתחתי שיטה בשם "אומנות היכולת", המורכבת מ-10 טכניקות פשוטות ורבות-עוצמה, שאני בטוח כי כל אחת מהן בנפרד נמצאת בשימוש נרחב ומגוון ומיוחד משל עצמה, בכל מיני שיטות / מקומות / אנשים... אומנות היכולת היא שיטה מאוד פשוטה, שנועדה להגביר את כמויות ההנאה והיעילות שאנחנו מפיקים, מרוב הדברים שאנחנו עושים. רוצים לשמוע?????????
בעוד מספר שבועות אני מקיים שיעור לראשונה בשיטה הזאת. אני חושב שהטכניקות לא חדשות. נדמה לי שהמיוחד הוא התרכובת המיוחדת, או הקיבוץ הספציפי של הטכניקות האלה דווקא. מה שעוד מיוחד הוא העובדה שכבר אחרי השיעור הראשון הבודד הזה (כשלוש שעות) האנשים יוכלו להתחיל מיד להשתמש בשיטה הזאת.
רוצים לשמוע איך פיתחתי אותה? או מאיזה טכניקות היא מורכבת? או מה אני מתכנן בשיעור? או... כל דבר אחר??? אז אני אשמח כמובן... ומיכל, אם טעיתי בשיקוליי וההודעה הזאת לא במקום (משיקולי פרסומת וכאלה) אז: (1) אנא מחקי אותה מיד ללא צורך בהסבר נוסף; (2) קבלי את התנצלותי.
באהבה בן
רציתי לחלוק אתכם את העובדה המלהיבה שפיתחתי שיטה בשם "אומנות היכולת", המורכבת מ-10 טכניקות פשוטות ורבות-עוצמה, שאני בטוח כי כל אחת מהן בנפרד נמצאת בשימוש נרחב ומגוון ומיוחד משל עצמה, בכל מיני שיטות / מקומות / אנשים... אומנות היכולת היא שיטה מאוד פשוטה, שנועדה להגביר את כמויות ההנאה והיעילות שאנחנו מפיקים, מרוב הדברים שאנחנו עושים. רוצים לשמוע?????????