שלום לכולם...

צליל 90

New member
שלום לכולם...../images/Emo13.gif

קודם כל רציתי להגיד שיש לכם אחלה פורום, אני מאוד נהנית לקרוא בו. אתם צריכים להיות גאים.
עכשיו לשאלה שלי, אני לומדת רכיבה כבר יותר משנתיים בחווה, אבל אני לא מרגישה שאני מתקדמת, זו לא חווה שמוציאה לתחרויות אלא יותר רכיבה חופשית/ עממית..לא יודעת איך לקורא לזה. אני רוצה להתקדם, ללמוד משהו מעבר לרכיבה הבסיסית ואולי אפילו להתחרות. אני מחפשת חווה (ווסטרן) באיזור של חדרה ללמוד בה. יש פה מישהו מהאיזור שמכיר יודע על חווה טובה ויכול להמליץ לי. אני ממש מרגישה שאני תקועה במקום ואני רוצה ללמוד ולהתקדם. תודה מראש לכל מי שיעזור. צליל

צליל 90

New member
אני מוכנה לנסות

אם זה יותר משעה נסיעה אז לא בא בחשבון..אבל עם פחות אני עוד אוכל להסתדר.

אז יש את חוות אורן בבנימינה

וחוות עינת עברה מעין עירון לקיבוץ מגל. יש גם חווה בתלמי אלעזר,אבל אני לא יודעת אם הם מתחרים.

frugi

New member
כנסי...

גם לי זה קרה, למדתי ווסטרן שנתיים והרגשתי שאני לא מתקדמת... אבל לחיקיתי שנה וזה עבר ועכשיו אני חושבת שיש עוד המון ללמוד :) אבל אם את בכל זאת רוצה אז יש חווה בעין החורש [אני לומדתי שם] אחלה חווה ! גם לא יקר מידיי.. לפי מה שאני זוכרת... אם את רוצה אז תשלחי לי מסר ואני אתן לך את הטלפון של הבעלים..

Whiskey 2

New member
יש חווה בגבעת עדה

שאומנם לא מתחרה (כרגע) אבל אם את ברמה טובה+ יש מדריך שבא במיוחד ומעביר שיעורים חוץ מהמדריך הרגיל

אני מכירה חוות ווסטרן באיזור חדרה...

אני גם גרה שם באיזור! שמעת פעם על חוות עין החורש? אומרים שהיא טובה מאוד והייתי שם (אני לא רכבתי) בתחרויות... כדי שתנסי אותה-ובהצלחה!!

למעלה