שלום לכולם!

d i v e l

New member
שלום לכולם! ../images/Emo13.gif

מצ"ב כתב ידי. איזה סוג של אדם הוא משדר, והאם המקצוע שלי, שמפורט בקובץ אכן מתאים? תודה מראש למשיבים.

מהתרשמות שטחית

נראה לי שכישורים לא חסרים לך, אבל יציבות והתמדה בכוון אולי 'כן', יתכן שאת ממצה את רמת העניין שלך בנושא ותחום חדש די מהר, התלהבות מפנה מקומה לשעמום, אובדן אנרגיות ומבוי סתום. ואת, מהר מהצפוי, מוצאת את עצמך בסרט שכבר היית בו, חצויה, רצה אחרי קצה זנבך ומחפשת בכלים אנליטיים את 'העמק הנעלם'. יתכן שבמקרה שלך 'העמק הנעלם' הוא סוג של חוסר סיפוק ונחת שאת סוחבת אתך ממישורים אחרים, אי אילו עניינים לא פתורים בציר הרגשות והזהות. רק השערות פרי רפרוף שטחי ולא להתייחס ברצינות רבה מדי. בכל תחום שתבחרי את תשקיעי כדי להגיע לעשייה מבוססת על ידע ומיומנות, יתכנו זהירות ופדנטיות וריכוז בפרטים.

sneakers

New member
אודי, שאלה

מה המאפיינים כאן שהוליכו אותך לממצא שהכותבת ממצה עצמה במהירות בתחומי עניין חדשים. מאד מענין שכן זאת גם 'בעיה' שלי ויש הרבה סימנים משותפים לכתב היד הזה לשלי. (לא, אינני מעוניין להעלותו). בברכת סופ"ש מקסים.

ורד9

New member
נראה לי שגודל כתב לא סדיר

מעיד על תסיסה פנימית ועל אי שקט. הכותבת זקוקה לגירויים באופן מתמיד.

ללא קשר לשאלה, שימו לב

לשסעים ברווח בתוך המלה: "בקריירה" "הגרפיקה" "מסקירת" ועוד, שיכול לבטא טביעת עין ושימת לב לפרטים, ריכוז נקודתי, בבחינת מפריע לה זלזול וחוסר דיוק ( ואולי גם חוסר חינוך ודרך ארץ ) ומטעמי טאקט היא משתדלת להתערב ולהעיר 'במידה'. ולשאלתך, הפנמה רחבה לא סדירה, שים לב למשל ר' ח' "רחלי" ב' "בת", ק' ה' "מקסימה", ה' פ' ה' "הגרפיקה", ה' "האם" צ' "המקצוע" ועוד. זוהי הפנמה שמייצרת תכולה ונפח, בבחינת קולטת מהנשוא ( אדם, מקצוע וכד' ) רשמים חיוביים נעימים שגורמים לה להתלהב, לראות זאת/אותו כאטרקטיבי, מיוחד ומושך. אלא שאותה הפנמה/רוחב/נפח אינם עקביים סדירים ומתחלפים ב 'חסר', כגון: ה' ר' "הגרפיקה" ר' ה' "ארצה" כ' "אכן", ה' "מה". התנופה והמרץ בגישה, פחתו עד כדי נמוגו לנוכח הרישום החסר, החוטי, נטול הנפח, ולכן, אותו 'דבר' שלגביו קודם לכן היתה משיכה, התלהבות ואנרגיות להיכנס לכך, נהפך 'נטול גירויים' מדרבנים בהשקפות הסובייקטיבית, ובפשטות, רמת העניין ירדה ומכאן קצרה הדרך לחיפוש שינוי, נטישת כוון מותחל ללא התמדה, שינויים בהרגשה וביחס וברציה לדבר. קודם לכן ( נפח מתחלף ) היה בו פוטנציאל למלא בסיפוק וקורת רוח, וחל בכך שינוי. אך היות שהחיים לא נעצרו, והשינויים האופייניים מלווים גם הלאה, הרי שוב יתכן שמשהו מדרבן יצוד את הבחנתה ושום יחזור תרחיש שכבר היה, מתסכל למדי לא ? אינני יועץ הכוונה אבל אחד הפתרונות האפשריים זה תחום רב גוני שמציב כל פעם אתגר מסוג שונה וכך ניתן ( אולי ) לעקוף מכשול. יש לקחת בחשבון ששינויי כוון פ' "אופי", תנודות שיפוע וגובה מייצרים עצבנות ואי שקט שאינם תורמים לאווירה, שלווה ואיזון בתקשורת וביחסים, יחד עם זאת, השינויים גם משקפים מודעות לטעויות שנעשו, נכונות להתנצל ורצון טוב לאזן ציפיות מהאחרים, לתקן, לשפר ולייצב על מנת שלא לתת לחוסר השקט הפנימי להכתיב גישות ותגובות. וכמובן, הבדיקה שנעשתה שטחית ולכן יש עדין אפשרות שכל המשוואות הנ"ל בכלל מתייחסים לנושאים ותחומים אחרים, ומראש התנצלותי בפני הגברת, שמאותת מצוקה מסוימת במידה ושגיתי או/ו פגעתי.

sneakers

New member
תודה. אכן ניתוח מאלף ומעניין וגם...

השוליים הסופיים (למרות המיעוט במספר בשורות) מעידים על תנופה ורצון להתקדם ובמחשבה שניה מן רגרסיה שמזכירת את מה שאמרת בהקשר לתנופה והמרץ שנמוגו.

d i v e l

New member
:-O וואו

כן, דיי דייקת בעניין הזה, שאני נורא מתלהבת בהתחלה מדברים חדשים ומייד משתעממת. אני תמיד מקווה שאם אמשיך, בעל כורחי, להתמיד בעניין, אני אמצא טיפל'ה עניין חדש בזה. בשלב זה של חיי אני מנסה זאת שוב.
תודה רבה לך, ושבוע טוב!

כי19

New member
אודי שבוע טוב.שסעים רואים לאורך כל המילים

בכתב,ולאו דווקא במילים בקריירה" "הגרפיקה" "מסקירת"?

TIME4U

New member
ואם כבר, מה דעתך על הריחוק הבין-שורתי?

עברתי היום על החומר שלי בנושא הריחוק הבין שורתי והבטתי בכתב הנ"ל תוך כדי, עלו לי כמה רעיונות, אשמח לחזק אותם ע"י התובנות שלך. אהבתי לקרוא את הניתוח שלך אודי , אין...אין עליך, ותודה לסניקרס על שאלה מעניינת ויפה,שבוע נפלא.

בהתרשמות שטחית מההיבט השורתי

הרווח גדול בהיר, אולי מעט גדול וסדיר מדי מה שמקנה עדיפות לאספקט הארגוני ביחס לאספקט הדינמי, כגון: וזה כבר יכול להתחבר למקצועה, מתן עדיפות לעריכה אסתטית, פרופורציונלית, שיש בה זהירות, שימת לב, סדר והיגיון פנימי, ואלה חשובים יותר מאשר קידום תכליתי ורצוף של משימתה. כלומר, חוזק הבקרה, אי יכולת להוציא מתחת ידה מלאכה שאיננה שלמה גם כשזה מקרקע אותה זמן ממושך מדי לאותה מלאכה. רק אופציות.

TIME4U

New member
תודה אודי , השורה המסכמת של העדפת

האספקט הארגוני על הדינמי היתה באמת מאוד חשובה להבנת הפער הבין שורתי. אתה יודע, זה מאוד מזכיר לי את הדיון ההוא שהיה לנו לא מזמן בנוגע לכתב שסרקת וניסינו להעלות השערות על הריחוק הבין שורתי (על דף שורות), אומנם שם היו סימנים אחרים ונוספים (כמו צרות, נוקשות, קו ישר מחליף קמר ועוד וכל זאת בכתב דיי זורם)שתומכים לפרשנויות שנתת ובכל זאת יש בכתב הנוכחי דם מן הדומה לסימנים כלשהן שם. עיינתי בד"וח ששלחת לי במייל על הכתב ההוא ואני מביטה בכתב הנ"ל על סימנים נוספים שמקבילים גם לכתב ההוא כגון :הפרש התארכותי קטן , אי-השמאלות,האטות בביצוע ועוד וכשזה מתלווה לרווח הבין שורתי עולים לי נק' אפשריות נוספות (בנוסף או כקשר ישיר למה שציינת) שנוגעות לאופן התייחסותה לעתיד בשורה הבאה (הנכתבת) כמו: היתקעות כלשהי על ההווה ועכשיו מבלי להרחיק לכת בגילוי יוזמות חדשות או בקידום מעבר למה שנדרש בכדי להרחיב את עצמה לאפיקים רלוונטים שמאוד עשויים להחמיא לכישוריה, משהו שמשבש בין היתר את הגמישות בלקדם את הבא, מה דעתך?האם יש בזה משהו? בוקר נפלא והמשך יום נעים.

זו תופעה שכיחה בכתב שלה, נתתי

כמה דוגמאות וציינתי שיש עוד. ל "שסע" פנים רבות, יש לו אספקט תקשורתי חברתי, אנליטי ביקורתי ועוד, והוא משמש כמי שהוזמן לתווך ביחסי פנים/חוץ. עצם העובדה שהוזמן מתווך מלמד שלא הכול פשוט וטבעי במכלול פנים/חוץ.

למעלה