שלום לכולם

שלום לכולם ../images/Emo13.gif

אני עוקבת צמודה של התכניות של ד"ר פיל... מעניין אותי לדעת אם יש פה בארץ פורום תמיכה של אתגר ההרזיה הגדול של ד"ר פיל? האם יש איפשהו אפשרות לקרוא את הספר שלו של אתגר ההרזיה בעברית בחינם??? אודה על העזרה... פומיקית

chen2408

New member
../images/Emo207.gif חדשה פה! ../images/Emo140.gif

שלום לכולם! אני צופה קבועה בתוכנית ורק עכשיו גיליתי שיש פורום! אז נעים להכיר, אני חן בת 20 מפרדס חנה :)

ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo24.gif

לפי מיטב ידיעתי, מדובר באתגר שמתייחס רק לאמריקה, ואנחנו לא כלולים באמריקה כך שלא חושבת שיש פורום תמיכה ספציפי של האתגר הרזייה שלו. ולגבי הספר- יש אותו בחנויות הספרים, ומניחה שתוכלי למצוא חינם אבל לזמן מוגבל בהשאלה מהספריה.

LiLooSh Jackson

New member
חדשה פה =]

היי שמי לי =] אני בת 15.. ואני רואה את כל התוכניות של ד"ר פיל =] הוא בנאדם מדהיםם..

brum

New member
ברוכות הבאות כולכן

מקווה שתשארו. שאלה - האם השעות שבהן התוכנית משודרת מתאימה לכן ? אני מנסה לעשות איזו עצומה שיזיזו את התוכנית מהשעה (או יותר נכון השעות כי יש גם שידור חוזר) הלא נורמלית לשעה שיותר מתאימה לכאלה שאוהבים לראות אותה

brum

New member
אפשר להקים קומונה כאן בתפוז

שתהיה "אחות" של האתר הזה - אם יש עוד כמה אנשים שאת מכירה - כי קומונה של שתיים - שלוש אנשים לא תאריך ימים . נוכל להקים את הקומונה "מרכז תמיכה לדיאטה עפ"י ד"ר פיל" או פשוט להצטרף לפורום הדיאטה (המאוד פעיל) באתר הרשמי של ד"ר פיל אם הכתיבה שלך באנגלית שוטפת

למעלה