שלום לכולם

שלום לכולם ../images/Emo13.gif

היי.. אני גילי, אני בת 17 וחצי תלמידת יב' לומדת במגמת תקשורת בנתניה. אני בת ליוצאי טורקיה- סבא, סבתא, דוד ואבא שלי נולדו בטורקיה ודיברו לאדינו. אני מבינה קצת את השפה..יותר קל לי להבין מאשר לדבר ואני נורא אוהבת את השפה, תמיד רציתי ללמוד אותה ואני מאוד מחוברת בככל לשפה למוסיקה לטורקיה ולכל מה שכולל את זה. במסגרת מגמת תקשורת שלנו אנחנו מגישים לבגרות סרט תעודי באורך 13 דק'. הנושא של תרבות הלאדינו נורא מעניין אותי וחשוב לי מאוד לשמר את השפה ואת התרבות. חשבתי שיהיה נורא נחמד לעשות על זה סרט, כמובן ששום דבר עוד לא סופי ואנחנו רק מתחילים לעבוד על זה אבל ראיתי את הפורום הזה..ראיתי שיש גם אתר והתלהבתי נורא, הרגשתי נורא טוב לראות שיש קהילה פעילה וחשבתי לבדוק ולראות אם אפשר לעשות על זה סרט. בנוסף לכל נורא חשוב לי לעשות סרט שמתקשר לאבא שלי סדרך כלשהי... אבא שלי נפרט לפני חודשיים מסכרת ותרשת עורקים והייתי רוצה לעשות סרט לזכרו.. וזה נורא קשה כ"כ מהר לעשות סרט עליו לכן אחרי שראיתי שיש לכם קהילה פעילה כ"כ יפה חשבתי שאין דרך יותר טובה לעשות סרט המקושר לאבא שלי בצורה שמחה. אני ממש אשמח אם תשתפו איתי פעולה. אם תסכימו לעזור לי לאסוף מידע למצוא את האנשים ולהרים סרט מעולה לבגרות אני אשמח לקבל תגובות כאן ומסרים אישיים. תודה רבה רבה לכם
גילי

אם תצטרכי ייעוץ מוסיקלי

אל תהססי לפנות אלי! אעזור לך בכל מה שאת צריכה ושאוכל לעזור! אני מחובר לתחום מגיל צעיר מאוד, ומאוד מאוד אוהב אותו, ואם אשמח לעזור במשהו אעשה זאת ברצון.

רותי ב.

New member
קודם כל היה כיף גדול לקרוא

על הרעיון שלך, לעשות סרט שמוקדש לאבא .. כתבת שהוא במקור מטורקיה, ושאת רוצה לשלב מוסיקה ושמחתי שאגס הרים את הכפפה בנושא המוסיקאלי והיעוץ בתחום זה. נסי למקד את עצמך על מה את רוצה לספר בסרט, מה היית הכי רוצה להדגיש, שגם מאפיין נקודות שמשיקות ומתקשרות לאבא. בלי קשר לסרט, אם את אוהבת את התרבות והשפה, יש המון מה לעשות, ובמספר מקומות בארץ יש פעילויות בנושא. למשל באוניברסיטת בר אילן, בשעות הערב, ושמעתי שיש שם מפגשים עם מספר לא מבוטל של צעירים, בגילך. תשתפי אותנו בשאר השלבים, ואולי באיזה שלב יהיה לך כדאי לפנות גם לרשות לתרבות הלאדינו, ואני מאמינה שיהיו שם אנשים שיוכלו לעזור לך

תודה רבה!

כדי למקד את הסרט שלי אני חייבת לערוך תחקיר.. כדי לערוך תחקיר אני חייבת אתכם. אני יכולה להגיד לך בגדול שאני רוצה להראות בכללי מה זה בכלל תרבות הלאדינו ושיש אנשים שנלחמים על לשמר את התרבות (להראות מסיבות חגיגות מפגשים מאכלים לשמוע תשפה כמו שאמרתי לשלב מוסיקה ותודה לאגס
) וגם כמו שאמרת על אונ' בר אילן נורא חשוב לי להראות שיש צעירים כמוני שמתעניינים בנושא ורוצים לשמר את התרבות והשפה. לכן רציתי לראות- במידה ואני כן עושה את הסרט אם אתם תוכלו לאזור לי ולספר לי איך אתם מתקשרים לנושא ואם תסכימו להצטלם ואם אתם יכולים לעזור לי להגיע לגורמי חוץ (דוגמא-זמרים לאדנים כמו יסמין לוי) תודה רבה רבה על שיתוף הפעולה

ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo13.gif

דעי לך שזהו אחד הפורומים עם האנשים הנפלאים ביותר שיש

אני רואה ../images/Emo13.gif

באמת נפלאים..לא מעט כבר אמרו שמוכנים לעזור... אם יש פה עוד ביניכם שמעוניינים לעזור לקחת חלק בסרט להצטלם לקשר אותי לאנשים לספר לי דברים אני אשמח תודה.

למעלה