../images/Emo9.gif
חיח אני מסתתרת בכל פינה וקופצת על אנשים חפים מפשע (ולא קוראים לי בני סלע
) יש להם 4 אלבומים (וחצי)... 1. Showbiz 2. Origin of Symmetry 3. Absolution 4. Black Holes & Revelations פלוס, בין אוריג'ן לאבסולושן יצא דיוידי Hullabaloo שכולל בתוכו המון שטויות ויצא גם אלבום כפול שזה כאילו הפסקול של הולאבלו שזה בעצם דיסק כפול עם כל מיני שירים מהופעות חיות, ביסיידים וגם כמה שירים שלא נמצאים באף דיסק אחר
(כמו Dead Star המצוין למשל) הנה הרשימה שרשמתי לחברה שלי: שירים מהירים... Stockholm Syndrome (הסינגל האהוב עלי שלהם) Dead Star (היה סינגל כפול יחד עם השיר אחרי הבא חחחח) The Small Print (פחות מהיר מהשניים האחרים אבל מגניב ביותר, אחד השירים האהובים עלי שלהם שהם לא שיחררו כסינגל
) In Your World Plug In Baby (הסולו גיטרה בהתחלה פשוט שולט - גם היה סינגל) פחות מהירים: Citizen Erased (מפה השם חח, השיר הכי ארוך שלהם שבמקרה גם זכה בתואר השיר שמעריצים הכי אוהבים שהוא לא סינגל, הוא פשוט מצויין) New Born (סינגל, אחד הטובים) Bliss (עוד סינגל) Hysteria (עוד סינגל, אחד המוכרים שלהם) Time is Running Out (כמו היסטריה, גם סינגל מאוד מוכר) Exo-Politics (מהאלבום החדש, לא סינגל, אחד הטובים) Sunburn (אחד הסינגלים הראשונים) Butterflies & Hurricanes (גם סינגל) איטיים: Unintended (אחד הסינגלים הראשונים שלהם יפפפפה) Sing for Absolution (גם סינגל, קליפ מגניב) Muscle Museum (עוד אחד מהסינגלים הראשונים שלהם - מהאלבום הראשון שממש ממש הצליח, ואת בטוח מכירה חח) קצב שונה... חח Darkshines (אחד הלא-סינגלים היפים!) Uno (הסינגל הראשון שלהם, אני אוהבת) City of Delusion (מהאלבום החדש, לא סינגל, משתמשים בו בפרסומת בהוט חח) יש עוד מלא אבל נראה לי מספיק בינתיים חחחחחח