שלום לכולם...

The Girl Who

New member
שלום לכולם...../images/Emo13.gif

אני אשמח אם יש לכם המלצות לשירים של מיוז, בתור שומעת די מתחילה...אלבומים שאיתם כדאי להתחיל אולי. אם זה עוזר, אני מעריצת רדיוהד...אז אם יש משהו בסגנון.
תודה

CitizenErased

New member
הייייי!!

אני לירון, אם את זוכרת, פתחתי את פורום טראוויס בזמנו
חח אז ככה... פייר אני לא ממש מכירה את רדיוהד, שמעתי קצת ולא התלהבתי אז אני לא יודעת בדיוק איזה שירים להמליץ לך. אבל באלבומים, אם את מעוניינת לשמוע אלבום טוב ולא להתחיל מההתחלה בצורה מסודרת וזה אז הכי הייתי ממליצה על Origin of Symmetry או על Absolution, שהם השניים האהובים עלי
שירים, אני יכולה להעתיק לך כאן רשימה ארוכה שעשיתי לפי קצב לחברה שלי עם השירים של מיוז שאני הכי אוהבת, אז אם את רוצה...

The Girl Who

New member
לירון?!

זוכרת זוכרת..את בכל מקום!
היי לך!^^
הממ אני אשמח לרשימה למען האמת. ואני אנסה את האלבומים, תודה!
כמה אלבומים הם הוציאו בכלל?...

Apoca1ypse

New member
4

לא כולל הלייב הכפול...hullabaloo ברוכה הבאה הייתי ממליץ לך על אלו, לפי הסדר Origin of symmetry Absolution Showbiz BH&R תהני

CitizenErased

New member
../images/Emo9.gif

חיח אני מסתתרת בכל פינה וקופצת על אנשים חפים מפשע (ולא קוראים לי בני סלע
) יש להם 4 אלבומים (וחצי)... 1. Showbiz 2. Origin of Symmetry 3. Absolution 4. Black Holes & Revelations פלוס, בין אוריג'ן לאבסולושן יצא דיוידי Hullabaloo שכולל בתוכו המון שטויות ויצא גם אלבום כפול שזה כאילו הפסקול של הולאבלו שזה בעצם דיסק כפול עם כל מיני שירים מהופעות חיות, ביסיידים וגם כמה שירים שלא נמצאים באף דיסק אחר
(כמו Dead Star המצוין למשל) הנה הרשימה שרשמתי לחברה שלי: שירים מהירים... Stockholm Syndrome (הסינגל האהוב עלי שלהם) Dead Star (היה סינגל כפול יחד עם השיר אחרי הבא חחחח) The Small Print (פחות מהיר מהשניים האחרים אבל מגניב ביותר, אחד השירים האהובים עלי שלהם שהם לא שיחררו כסינגל
) In Your World Plug In Baby (הסולו גיטרה בהתחלה פשוט שולט - גם היה סינגל) פחות מהירים: Citizen Erased (מפה השם חח, השיר הכי ארוך שלהם שבמקרה גם זכה בתואר השיר שמעריצים הכי אוהבים שהוא לא סינגל, הוא פשוט מצויין) New Born (סינגל, אחד הטובים) Bliss (עוד סינגל) Hysteria (עוד סינגל, אחד המוכרים שלהם) Time is Running Out (כמו היסטריה, גם סינגל מאוד מוכר) Exo-Politics (מהאלבום החדש, לא סינגל, אחד הטובים) Sunburn (אחד הסינגלים הראשונים) Butterflies & Hurricanes (גם סינגל) איטיים: Unintended (אחד הסינגלים הראשונים שלהם יפפפפה) Sing for Absolution (גם סינגל, קליפ מגניב) Muscle Museum (עוד אחד מהסינגלים הראשונים שלהם - מהאלבום הראשון שממש ממש הצליח, ואת בטוח מכירה חח) קצב שונה... חח Darkshines (אחד הלא-סינגלים היפים!) Uno (הסינגל הראשון שלהם, אני אוהבת) City of Delusion (מהאלבום החדש, לא סינגל, משתמשים בו בפרסומת בהוט חח) יש עוד מלא אבל נראה לי מספיק בינתיים חחחחחח

Runt

New member
בחיי שאף פעם לא הבנתי את BLISS

ואת כל ההתלהבות ממנו. בסדר, יצא כסינגל, אבל אני תמיד מעבירה אותו. הוא מעצבן ו... חסר פואנטה כזה. (האם עליי להסתתר?
)

CitizenErased

New member
אני אוהבת את הרעיון ואת המילים

אבל זה אחד הסינגלים שאני פחות אוהבת שלהם

Apoca1ypse

New member
טראוויס...

חבל שלא שומעים מהם כבר דווקא עכשיו The invisible band במערכת שלי ;o

The Girl Who

New member
כןכן..../images/Emo6.gif

אמורים לשמוע מהם בקרוב.
שמעת שלפראן נולד בן, נכון?^_^

Hoodoo

New member
ברוכה הבאה

מגניב את גם אוהבת את טראוויס ולא ידעתי שיש פורום לזה

Runt

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo9.gif

אני אישית ממליצה על SHOWBIZ כי הוא הראשון ששמעתי והאהוב עליי. לא נראה לי שיש להם אלבום שאוכל להגדיר שיש בו משהו בסגנון רדיוהד [המעולים!
], אז תמיד מומלץ להתקדם לפי הסדר.

למעלה