שלום לכולם

גבי 2006

New member
שלום לכולם ../images/Emo13.gif

הבעיה שלי היא לא ממש נידודי שינה אבל היא קשורה לשינה אין לי שום בעיה להרדם וזאת הצרה
אני סטודנט שנה ג לראיית חשבון ועובד משרה מלאה חיי הם מתישים ביותר ואין לי זמן לנשום
בנוסף אני חייב להתאמן בחדר כושר באופן סדיר אחרת ממש לא יהיה טוב
אז הבעיה שלי שיממה מורכבת מ 24 שעות שמתוכם צריך לישון בקייץ , שלא למדתי התרגלתי לישון שנת צהרים של שעתיים ועוד 7 שעות בלילה החיים היו דבש אבל נגמרה המסיבה
שנת צהרים היא חלום רחוק וגם אין לי ממש 6 שעות שינה בלילה השאלה שלי היא האם אפשר לצמצם את שעות השינה ובאילו דרכים אפשר לעשות את זה ?? איך אפשר לחיות עם עייפות מצטברת וחסך שינה ?? מישהו פעם סיפר לי שאפשר לעשות "דיאטת שינה" שכל יום מפחיתים 15 דקות ואט אט הגוף מתרגל ל 4שעות שינה ביממה לא לקפוץ ולהגיד שזה לא בריא הרי אנשים חשובים ,מנהלים בכירים וכ"ו לא ישנים יותר מכמה שעות שינה בודדות בלילה 4-3 וכולם חיים טוב ומאריכים ימים... מישהו ניסה לעשות כדבר הזה?? איך אפשר להתרגל לא לישון צהריים ולישון פחות בלילה מה עושים ?? תודה מראש על העזרה

הבדיחה שהבאת אליה לינק

אני מספר אותה לאנשים בלי הפסקה, כבר כל החברים שלי שמעו אותה.. אחת הטובות ..

gavrik

New member
היא מעולה

ראית כבר את הסרט בוראט? הוא גם מעולה, בין הטובים של השנה

אני מת לראות אותו...

איפה הספקת לראות אותו כבר .. אני מחכה לו מתחילת סמסטר חורף :/ כבר שנה...

gavrik

New member
לפני איזה 3 שבועות

בפסטיבל הסרטים בחיפה. הקהל לא הפסיק לצחוק.. הסרט כשלעצמו מאוד טוב ואני אישית רק באותו השבוע התוודעתי לבוראט, ככה שמאוד אהבתי, אבל לדעתי אלה שחיכו שנים וכל הזמן אמרו להם שזה הדבר הכי טוב שיצא השנה יתאכזבו, יותר מדי ציפיות גבוהות

droriko

New member
אכן 2 וחצי דרור

צדקת בקשר לחצי דרור בלעדייך ענת אני חצי בן אדם

דנטל

New member
זה באמת לא בריא

ואנשים חשובים, מנהלים בכירים וכו' ישנים ועוד איך 7 שעות ברובם. אלה שלא - משלימים שעות אחר כך באיזה אשפוז.

shaiush4

New member
אני מסכימה איתך לגמרי...

אני לא מכירה אף אחד שישן 4 שעות והאריך ימים אחר כך. שינה היא צורך נפשי ופיזי, ואם הוא לא מסופק, יש לזה השפעה כמו בכל חסך של צורך אחר.

למעלה