שלום לכולם!

Dark Storm

New member
שלום לכולם! ../images/Emo13.gif

מצטער שלא הייתי פה כמה ימים אבל הייתי באילת ולא היה אינטרנט... אז ראיתי שיום רביעי שעבר הייתה חגיגה - 2 פרקים של NCIS בסטאר, פרק של ג'אג ועוד פרק של NCIS בהולמארק! היום גם כן אותו סיפור! כל הכבוד לרשת סטאר על שהביאו את הסדרות האלו ועוד באותו יום את ג'אג ו- NCIS
הפרק של היום בהולמארק זה הפרק ששודר שבוע שעבר בסטאר - הפרק בו טרוריסט לוקח את קייט דאקי וג'ראלד בני ערובה בחדר המתים - הפרק הכי חשוב בעונה כי הוא בעצם פותח סיפור ארוך ל 2 העונות הבאות. צפיה מהנה!

gromp

New member
נכון מאוד!

פרק מאוד חשוב! אני זוכר שהוא היה מוגדר כגופה של מישהו מחיל הים הישראלי
אנחנו לא יוצאים הכי טוב בפרק הזה
למה שבוע שעבר לא שידרו את הפרק מעונה 4? ישדרו השבוע? איך היה באילת? איפה הייתה? מה עשיתה?

Dark Storm

New member
לפעמים יש הפסקות בין פרקים

בארה"ב לפעמים עושים הפסקה בין פרקים מכמה סיבות - חגים, משחק פוטבול או פשוט כדי לצמצם את ההסקה שיעשו החל מסוף העונה ועד הגעת עונה חדשה. בסידרה LOST שמושדרת ברשת ABC החליטו במקום מדי פעם לעשות הפסקה של שבוע פשוט לעשות הפסקה מרוכזת של חודשיים וחצי באמצע העונה ואז לשדר את שארית הפרקים ללא הפסקה - כל רשת והשגעונות שלה
עד כמה שידוע לי כן ישודר פרק חדש של NCIS היום בארה"ב. אילת הייתה אחלה, שמש, קיץ, ים בזמן ששאר הארץ בגשם וקור אני הייתי על חוף הים

אחוול

New member
לא מדויק

אמנם השיחה התקבלה מהשגרירות הישראלית אך הוא הוגדר כלבוש במדים של חיל הים המלכותי אך לא צוין של איזו מדינה ולפיכך ד"ר מאלרד כהרגלו התחיל לספר לג'ראלד על כל החילות המלכותיים שקיימים.

שיריק2

New member
שלום לך אדוני

איך היה באילת? באיזה מלון היית? מקווה שיהיה לי עד יום שישי את הפרק השישי של עונה ארבע ונוכל לדסקס!

Dark Storm

New member
שלום שלום ../images/Emo13.gif

הייתי במלון המלך שלמה - מלון נחמד אבל כבר לא מה שהיה בעבר. אני מקווה שכבר מחר בערב יהיה לי את הפרק, אם אלי האינטרנט יחייכו אלי

שיריק2

New member
אוקיי חוויות 04X06 ../images/Emo58.gif

פרק שהוקדש לליל כל הקדושים- היה חביב עם כמה קטעים מצחיקים- מוזיקה מעולה שתורמת המון, ואפילו קצת מתח. לא הבנתי למה זיוה טוענת שהחג טפשי בגלל התחפושות והממתקים- מה הכ"כ שונה מפורים- למה היא לא השוותה אותו לפורים??? דאקי שוב הבריק בפילוסופיה שלו, אבבי הייתה מהממת בתחפושת (לא מגלה כדי לא להרוס את הכל) למות מהמבטים של מקגי טוני וגיבס... הספויילר לפרק הבא נראה סבבה.

למעלה