שלום לכולם

IM echo

New member
שלום לכולם ../images/Emo13.gif

שתי שאלות, אני רוצה לדחות את הגיוס, אם יש לכם רעיונות או דברים ששמעתם מחברים או כאלה שהצליחו לדחות את הגיוס, אני יותר מאשמח לשמוע. :) ושאלה שניה, אם בעודי מחכה למיון לו אני מייחלת יותר מכל ובינתיים מוותרת על כל המיונים שמגיעים אלי ובסופו של דבר בכלל לא קיבלתי מיון למה שרציתי, זה יכול לקרות? מה אז? תודה.

שלום לך :)

ככה, שתי תשובות
לדחות את הגיוס? ממממ יש לי רעיונות להקדמת גיוס, אבל את יכולה להשתמש בהם גם הפוך... החברים מתגייסים מאוחר, רוצה לטייל לפני עם חברים, לא מרגישה מוכנה לגיוס עכשו... וכו'... את יכולה להריץ חיפוש בפורום לדחית גיוס- בטוח תמצאי עוד משו. דבר שני, לחכות ולחכות למיון שאת רוצה? ולא ללכת למיונים שנותנים לך? מותק! לכמה מיונים כבר היית יכולה ללכת ולא הלכת?! הצבא לא מתחייב לתת לך מיונים למה שאת רוצה- אלא למה שהוא צריך.... ויש מצבים שהוא בכלל לא יהיה צריך- ואת אפילו לא תקבלי מיונים... ואם לא תלכי לשום מיון שנתנו לך, ואת מחכה ומחכה והווא לא מגיע- והוא גם לא יגיע אם כבר לשחו לך כמה מיונים... אז את תתגייסי לכל"צ....

IM echo

New member
תודה לך../images/Emo140.gif, רק אם אפשר..

איפה הוא בדיוק פורום דחיית גיוס? לא מצאתי.
והסירי דאגה מליבך, יש לי תאריך אך עוד לא קיבלתי מנילה כך שעוד לא החמצתי שום מיון. :) רק דבר אחד, מזה בדיוק הכל"צ הזה? ועוד משהו, סתם, קטן, את אולי במקרה דתיה והיית ביולי האחרון במסע לפולין? ו.. זהו. :) תודה רבה רבה.

CaesaR3

New member
איפה הוא בדיוק פורום דחיית גיוס ../images/Emo6.gif

חח הכוונה הייתה שתחפשי בפורום ה-ז-ה את המלים "לדחות גיוס " וכדומהחח וכלץ זה אומר שלא התמיינת לכלום, הגעת לבקום והק. מיון אומר שיש לך מס' תפקידים שאת יכולה ללכת ואת צכה לבחור מבינהם

למעלה