שלום לכולם ../images/Emo13.gif
רציתי לשתף אתכם במשהו בימים רביעי- חמישי הייתי בפסטיבל דימונה- שהוא פסטיבל תקשורת וקולנוע... (אני במגמת תיקשורת ותלמידים מכל הארץ הגיעו).. בחלק מהפעילויות והסדנאות שהיו היה לנו מפגש עם שחקן.. זאב רווח היה וסיפר על החיים הפרטים שלו והקריירה.. בסוף ניגשתי אליו ודיברתי איתו ואנשים שמעו-- הוא זכר אותי מהקליפ של עמיר.. איך שמחתי..
. אחר כך לקראת ערב ניפגשתי עם בתאל שגם גרה בדימונה היא באה לבקר אותי.. סיפרה לי על ההופעה המדהימה שהייתה לעמיר בדורות וכל כך הצטערתי שלא באתי (לא היה לי איך לבוא אני גרה רחוק)... אחר כך עשינו סיבוב באיזור והיא אפילו הראתה לי את המשרד שלה..
והכרתי לה את החברים שלי ... היה מאוד כיף ונעים להיפגש... וזהו בעיקרון.. ת'אמת שהיתגעגעתי לפורום אני עוקבת אחריו אבל לא יוצא לי לכתוב.. אתם יודעים מתי יהיה הופעה בתלאביב.?? אז זהו שיהיה לכולם גמר חתימה טובה וצום קל ומועיל..
רציתי לשתף אתכם במשהו בימים רביעי- חמישי הייתי בפסטיבל דימונה- שהוא פסטיבל תקשורת וקולנוע... (אני במגמת תיקשורת ותלמידים מכל הארץ הגיעו).. בחלק מהפעילויות והסדנאות שהיו היה לנו מפגש עם שחקן.. זאב רווח היה וסיפר על החיים הפרטים שלו והקריירה.. בסוף ניגשתי אליו ודיברתי איתו ואנשים שמעו-- הוא זכר אותי מהקליפ של עמיר.. איך שמחתי..