שלום לכולם

• פותח הנושא gabi
  • פורסם בתאריך

gabi

New member
שלום לכולם ../images/Emo13.gif

אני מגמגם מגיל קטן ושמחתי לגלות את הפורום הזה הייתי רוצה לדעת מהן הטכניקות לדיבור שוטף ואיך בדיוק מתרגלים את זה
במיוחד אם מישהו יכול לפרט ולהסביר בהרחבה את שלושת המשפטים לנשום מהבטן ולמלא אותה באוויר אחר כך להתחיל את המשפט בהארכה ואז להמשיך למשוך מילים

שמחה99

New member
המממממ...

קצת קשה להסביר וירטואלית... הייתי מציעה שתלך לכמה פגישות עם קלינאית תקשורת כדי ללמוד שיטה שתהיה טובה לך... אפילו תרגילי התעמלות פשוטים לעבודה עצמית מסבירים בציורים מפורטים... ונשימה הוא משהו שקשה ללמוד לבד... בינתיים קח
. מי שלמד/לומד פיתוח קול (בלי קשר לגמגום, פיתוח קול במסגרת שיעורי מוסיקה) יודע שמסבירים איך לחמם את הגרון "כמו לאכול שוקולד". עכשיו תנסה להבין איך בדיוק עושים את זה

gabi

New member
../images/Emo6.gif תודה

איפה יש באיזור ראשון ומה המחיר
אולי מישהו יכול לשלוח לי קישור אני אודה לו אישית

שמחה99

New member
../images/Emo22.gif קישור?

אם המחיר גורם לך חלחלה, תנסה לפנות דרך קופת החולים שבה אתה מבוטח. רופא משפחה>הפניה>קלינאית תקשורת ככה עובדים העניינים
ספר מה מתקדם

גבי 2006

New member
פאדיחה ... ../images/Emo5.gif

אולי אני אעבור עם מערכת כריזה
בחוצות העיר כדי שכולם ידעו שאני מגמגם..

gabi

New member
../images/Emo124.gifפאדיחה ../images/Emo5.gif

אולי אני אעבור עם מערכת כריזה בחוצות העיר כדי שכולם ידעו שאני מגמגם ??

שמחה99

New member
לא ממש......

לדבר עם רופא משפחה זה לא בדיוק כמו להכריז בחוצות העיר על הגמגום שלך...... למרות ש------ אני מבינה את המבוכה שבעניין...
אני גם שלחתי את אמא שלי לשאול את רופא המשפחה על טיפולים
אבל הוא לא הסכים לקבל אותה במקומי כי הייתי אחרי גיל 18...
אבל, אתה יודע, גבי?.... זה אמנם היה שלב קשה מבחינתי, אבל השלב הראשון בהפתחות הרגשית שלי לנושא... ללכת ולהודות באשמה..... אז אולי בכל זאת תחשוב על זה שוב?..... מנסיוני, כמה קשה ככה כדאי! בהצלחה רבה!
ואל תשכח לעדכן.....

למעלה