שלום לכולם...

Lily Flower

New member
שלום לכולם... ../images/Emo13.gif

אני מתכוונת להתחיל ללמוד נהיגה, ואין לי שמץ של מושג לגבי מחירים, או איזה מורים טובים יש באזור שלי (אני גרה בגני תקווה - אזור יהוד, קריית אונו וכו'). אם מישהו יוכל לעזור לי ולספר לי על מה שהולך בשטח אני ממש אשמח. אם יש לכם שמות של מורים טובים עם מחירים סבירים באזור שלי שאתם יכולים לשלוח לי במסר - בכלל תעשו אותי מאושרת. תודה מראש

adidas88

New member
אז ככה

רק לפני 4 חודשים למדתי איפה זה גני תקווה אז על מורים אין לי מה להמליץ לך
אבל מחירי השיעורים על אוטו ידני נעים בין 70 ל90 ש"ח לשיעור. לרוב המחירים הם 80-90 ש"ח לשיעור נדיר למצוא פחות מ80..... זהו...שיהיה בהצלחה!

MuyKeFFF

New member
לא חשוב המחירים של השיעורים..

הכי חשוב זה הדברים האלה: 1. כמה המורה לוקח על הטסט (ללא האגרה) כלומר למשל פעם ראשונה יש לך טסט חינם הרי בגלל התיאוריה, אז המורה יכול לקחת 300 שקל לכיס שלו על הטסט. ו-80 שקל נגיד לכל שיעור. ואם תעשי יותר מטסט אחד כבר כל החיסכון הלך לפח. אני שילמתי 90 שקל לשיעור והטסט עצמו היה אגרה+90 שקל למורה. שזה זול. 2. איך המורה מלמד. יש מורים שמלמדים ב80 שקל לשיעור ומלמדים נורא ואיום ויש כאלה שמלמדים טוב. אז תעשי את השיקולים שלך.

אגב-המחירים התייקרו.

המורה שלי היה לוקח 90,וכיום הוא לוקח 100 לשיעור. אני מהאיזור, והייתי ממליצה לה על המורה שלי(שהוא מעולה אגב..),אבל-זה נראה לי ממש יקר.

aviGODFATHER

New member
הדרך הכי טובה למצוא מורה:

לברר עם חברים ואנשים שאת מכירה שלומדים\למדו בתקופה האחרונה...

למעלה