מרחפת בין העולמות
New member
שלום לכולם../images/Emo13.gif
יש לי כמה שאלות ,ברצוני לפתח דיון מעמיק אם יש מעוניינים. אהממ,אני לא יודעת ממש איך לנסח את זה אבל-מה אתם מגדירים כטוב בחיים שלכם? מה אתם מרגישים בדר"כ-עצבות,שמחה,אושר,פחד,ייאוש? מה חסר לכם בחיים? מה המתכון לאושר?!?(כן כן,אני יודעת,נכתבו על זה אלפי ספרים,אבל בכל זאת) איך אפשר באמת להישאב לרגע ולא לדאוג כל הזמן??(זה לא כלכך מובן מאליו) האם אהבה זה כל מה שצריך?איפה האהבה איפה?!?
. איך אפשר להנות?לי אישית מאוד קשה עם זה. אז תגידו,תגידו לי מה עובר עליכם ומה קורה כאן בעצם!?!אני רוצה לחוות את החיים ולהרגיש טוב,אני רוצה שיהיה לי טובבבב ואני לא מצליחה אףפעם!יש רגעים חביבים,נחמדים,(במיוחד אחריי ספורט) אבל אני לא יכולה שלא להרגיש רייקנות!ואני לא מבינה ממש למה. אני רוצה אהבה!אבל זה כלכך מסובך,אתם לא יכולים לתאר לעצמכם אפילו. או שכן. ואני מבינה שהחיים הם כמו שהם,ואני מבינה שאין לי למה לדאוג-מה שיהיה יהיה. ובכל זאת אני דואגת כל הזמן
. משהו חסר בבסיס שלי. אז מה אתם מרגישים? מה זה בכלל "טוב"? תשתפו תשתפו...אשמח לדיעות ועיצות ותגובות,ולדיון מעמיק ופתוח. (אני יכולה לפרט לכם עוד על המצב האישי שלי אבל אשמח אם תשתפו באיך שאתם מרגישים) זהו,שיהיה טוב.
יש לי כמה שאלות ,ברצוני לפתח דיון מעמיק אם יש מעוניינים. אהממ,אני לא יודעת ממש איך לנסח את זה אבל-מה אתם מגדירים כטוב בחיים שלכם? מה אתם מרגישים בדר"כ-עצבות,שמחה,אושר,פחד,ייאוש? מה חסר לכם בחיים? מה המתכון לאושר?!?(כן כן,אני יודעת,נכתבו על זה אלפי ספרים,אבל בכל זאת) איך אפשר באמת להישאב לרגע ולא לדאוג כל הזמן??(זה לא כלכך מובן מאליו) האם אהבה זה כל מה שצריך?איפה האהבה איפה?!?