שלום לכולם!

ענתי80

New member
שלום לכולם! ../images/Emo13.gif

היי, קוראים לי ענת ואני חדשה בפורום, ואני מקווה לעזור לכולם במה שאוכל. אני בת 26 ואני סובלת מאפילפסיה כבר 14 שנה. את האמת, המילה סובלת נשמעת נוראית כי בעיקרון אני חייה חיים נורמליים, רק שצריך להקפיד לקחת את התרופות פעמיים ביום, לדאוג למעקב (אם המצב רגוע אז זה בד"כ כל שלושה חודשים)אצל הנירולוג, ולא(!!) להכנע ללחץ חברתי בנוגע לשתיית אלכוהול - ובלי קשר, גם לעישון. אה, וגם לא חייבים לטפס על האלפּים.

חייםלוי

Member
מנהל
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif מוצאת חן בעיני

הגישה שלך. את לא סובלת מאפילפסיה את חיה עם אפילפסיה.

ברוכה הבאה למועדון האנשים האיכותיים

זה מה שיש פה אנשים איכותיים עם הרבה נשמה וכוח נפשי שקשה לראות בכל מקום ברוכה הבאה שמחים לקבלך כאן ! רפי

הי ענת

הבת שלי בת 19 והיא עם האפילפסיה כבר 3.5 שנים. מצבה כמוך, משרתת בצבא. שמח מאוד שהצטרפת אלינו.

ruthty

New member
שלום ענתי

אני מאחלת לך כל טוב לא יצא לי לפני אז גם עכשו לא ממאוחר מה את עושה בחייך היום יומיים

ענתי80

New member
לאבא של אפי

היי, בוקר טוב! אני אמנם השתחררתי מהצבא לפני שש שנים, אבל הם עשו לי צרות לא קטנות בהתחלה... כמו הרוב התחלתי את הטיפול שלי עם "טגרטול" עד שהתרופה הפסיקה להשפיע ועברתי ל"דפלפט" שפרט לכל תופעות הלוואי שיכולות להיות היו לי עוד כמה שבכלל לא רשומות בעלון המצורף. לאחר כל הצרות שהתרופה גרמה לי עברתי ל"למיקטל", שבה אני מטופלת גם כיום. הבעייה הייתה שזו תרופה מאוד יקרה ולכן הצבא לא הסכים לתת לי אותה, אלא רק "טגרטול" שזו התרופה הכי זולה. בסוף הם "נכנעו" כי אם היה קורה לי משהו זה היה על אחריותם - ובוא נהיה רציניים, הצבא לא אוהב להודות בטעויות שלו. טוב, בטח כבר שיגעתי אותך
. בכל אופן אני מקווה שלאחר שמונה שנים הם "תפסו שכל" (אפילו קצת) והפסיקו לחשוב רק על כסף
ולהתחשב יותר בבריאות החיילים
. אני מאחלת לבתך בריאות והמשך שירות קל ומהנה, ענת

הי

הצבא מנסה להשתפר, הטיפשות לא. הביוקרטיה גדלה. ב-7 החודשים עשינו כבר 3 סבבים לאישור התרופה בביוקרטיה. כל פעם הם מוסיפים טופס וגורמים מאשרים. אני סגרתי אותם לפני הגיוס מכל הכיוונים. כמובן שהתפסים של האישורים תמיד נאבדים בדרך. חלק גדול מזמנה, הבת, מבלה בטלפונים וביקורים במרפאה רק בלטפל בביוקרטיה, -----------ווווללאא------ בגלל איזה שהיא בעיה רפואית שהתעוררה. באם יש לך מה שמכונה "אפילפסית גיל הנעורים". היום ידוע שלסוג האפילפסיה הזה ה"טגרטול" לא טוב. לתשומת ליבו של חייל נוסף פה בפורום.

למעלה