שלום לכולם אני ניאו..ואני חדש כאן אז קדימה להתרגל כי אני לא הולך מפה כל כך מהר.. ניאו(אלוף בלשון).
נ #ניאו New member 15/11/01 #1 שלום לכולם../images/Emo13.gif אני ניאו..ואני חדש כאן אז קדימה להתרגל כי אני לא הולך מפה כל כך מהר.. ניאו(אלוף בלשון).
שלום לכולם../images/Emo13.gif אני ניאו..ואני חדש כאן אז קדימה להתרגל כי אני לא הולך מפה כל כך מהר.. ניאו(אלוף בלשון).
מ מיכאלה-לה New member 15/11/01 #2 תרגיל אותנו../images/Emo115.gif יש לך איזה תרגיל שאנחנו לא יודעות? אולי לשון מתפצלת? מיכאללה לא מסתפקת בפחות מרב אלוף
תרגיל אותנו../images/Emo115.gif יש לך איזה תרגיל שאנחנו לא יודעות? אולי לשון מתפצלת? מיכאללה לא מסתפקת בפחות מרב אלוף
נ #ניאו New member 15/11/01 #4 אשמח להרגיל.. אתכם בזה התרגיל אבל בראשית עליי להזהיר שזה ממכר..אז קחי בחשבון גברת מיכאלהלה.. שלאחר שאשלח בך לשוני שמך יהיה מיכאלה-לה-לה-לה-לה.. נעים מאוד להכיר מאסטר ניאו..לשרותך
אשמח להרגיל.. אתכם בזה התרגיל אבל בראשית עליי להזהיר שזה ממכר..אז קחי בחשבון גברת מיכאלהלה.. שלאחר שאשלח בך לשוני שמך יהיה מיכאלה-לה-לה-לה-לה.. נעים מאוד להכיר מאסטר ניאו..לשרותך
מ מיכאלה-לה New member 15/11/01 #7 לא מאיימים על... ב... מתמ(ס)כרת בקלות. תתחיל בתנועות איטיות מהעורף. מיכאללה מסתפקת גם בBA
נ #ניאו New member 15/11/01 #5 כן שמתי לב.. שהכינוי היה תפוס אבל אני יותר מדי אוהב את הכינוי בכדי לשנות..אז תני לי זמן ותראי שלא כל כך נדוש אחרי הכל. ותודה על קבלת הפנים ניאו.
כן שמתי לב.. שהכינוי היה תפוס אבל אני יותר מדי אוהב את הכינוי בכדי לשנות..אז תני לי זמן ותראי שלא כל כך נדוש אחרי הכל. ותודה על קבלת הפנים ניאו.