שלום לכולם! אני חדשה פה.. חניכה במיכא"ל (מפגש 12 כרגע..) בת 15 וחצי מכפר סבא
K KiMi K New member 27/1/06 #1 שלום לכולם! ../images/Emo13.gif אני חדשה פה.. חניכה במיכא"ל (מפגש 12 כרגע..) בת 15 וחצי מכפר סבא
I Idanshadmi New member 27/1/06 #4 אהה קים, מה המצב? אני לומד איתה בפרוייקט, מה המצב אנשים?! מה אתם חושבים על פרוייקט מיכא"ל, קוראים לי אידן (שם נוסף לעץ האלון), אני מגינות שומרון (קרני שומרון) למי שמכיר.. זה ליד כפ"ס.
אהה קים, מה המצב? אני לומד איתה בפרוייקט, מה המצב אנשים?! מה אתם חושבים על פרוייקט מיכא"ל, קוראים לי אידן (שם נוסף לעץ האלון), אני מגינות שומרון (קרני שומרון) למי שמכיר.. זה ליד כפ"ס.
כ כרגע במיכאל New member 28/1/06 #5 היי ברוכה הבאה! שלום קוראים לי חן בת 15.5 מראשל"צ ולי היה מפגש 9 אני חושבת שמיכא"ל בכללי מאוד תורם- וזו היזדמנות של פעם בחיים..
היי ברוכה הבאה! שלום קוראים לי חן בת 15.5 מראשל"צ ולי היה מפגש 9 אני חושבת שמיכא"ל בכללי מאוד תורם- וזו היזדמנות של פעם בחיים..
A AlmogT4 New member 31/1/06 #9 ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif חווית ממיכא"ל ? שינויים שעברת וכאלה? נשמח לשמוע
R Ruby Moon New member 2/2/06 #11 ברוכה הבאה!!! אני עינב.. ממונוסון^^ ביום שני יהיה לי מפגש 13 לא נורא נשמור על קשר=] בהצלחה^^