שלום לכולם!

שלום לכולם! ../images/Emo13.gif

שמי נטע ואני מכורה לתאטרון (תודה על מחיאות הכפיים)... כבר שלוש שנים שאני משתתפת בסדנת תאטרון (אם כי בהפסקות רבות ומעצבנות) ומה אומר, לא יכולה בלי זה! (כבר אמרתי שאני מכורה?) אוכל רק להגיד שהבמה עושה אותי אדם אחר מכל הבחינות.
מקווה גם שבקרוב תתפוס אותי המוזה לכתוב מחזה וכשהמחזה יהיה מוכן, אצרף אותו לפורום הזה. בינתיים כיף לראות שיש פורום שעוסק בנושא האהוב עליי. נשתמע, נטע

נטע - ודרכך לכולם

סדנת תאטרון היא דרך נפלאה לחוות את החויה וגם לגבש עמדה מציאותית לגבי העיסוק במשחק כפרנסה ואני מפריד בין להיות שחקן מקצועי לבין להתפרנס מהמקצוע בעיני גם החובב נדרש לתכונות של בעל מקצוע מחיאות הכפיים, שהם כיף גדול, האם רק אחד מהכיפים של העיסוק, בעיני השיחה הפנימית שלנו עם עצמנו היא הרוח הגדול לעיתים דרך התאטרון אנחנו מגלים עוד יכולות שיש בנו כתיבה או בימוי או מוסיקה או תלבושות או תפאורה או תאורה או הכל ביחד, כשהפקק נפתח השטפון גדול עולם מלא אשמח לשמוע על חיות הסדנא שלך במקביל לשיתוף מהסנדא שלי ולרגע אינני מנסה להגיד שאהבת העניין מחייבת השתתפות בסנדא, זהוא כל אחד בדרכו המיוחדת מוזמן לדבר לספר לעשות איתנו פה משחק של חיים כי כל העולם במה

למעלה