שלום לכולם!

ephrat-m

New member
שלום לכולם! ../images/Emo13.gif

שלום שלום! ובכן, זו הפעם הראשונה שאני אי פעם השתתפתי בפורום כלשהו. ויש לי משהו להגיד: EUROVISION KICK ASS! רק משהו אחד לא הבנתי..איך היווניה לא זכתה???!

Yaniv-DC

New member
בדיוק מה שאני שאלתי.

תא"י, או כל אחד אחר - יש פרשנות?!

איתמר2002

New member
זה פשוט מאוד... ../images/Emo70.gif

בדרך כלל באירוויזיון השיר הלא נכון זוכה! השירים הטובים מגיעים כמעט לניצחון במקרה הטוב ואז הם מתפספסים...ופה נולדת הסטיגמה של האירוויזיון. איזה ניתוח הא?

איליה.

New member
מאז האירוויזיון

שמעתי שלוש פעמים שירים מתוך 2001 בהקשר חוץ-אירוויזיוני: פעם אחת במקדולנדס, פעם אחת בחנות ופעם אחת בשוק. השיר הראשון ששמעתי היה Die For You, השיר השני ששמעתי היה Die For You, והשיר השלישי ששמעתי היה Die For You.

איתמר2002

New member
דווקא שמעתי

שירים אחרים,הרבה פחות אבל: דנמרק 2001(!),ספרד 2001,בריטניה 2001.גם את הולנד 1999 אוהבים ב-99FM כנראה...

איליה.

New member
מה זה, כל השירים האהובים עלי?!

איזה טעם גרוע יש להם! (כל טעם שזהה לשלי חייב להיות גרוע, ושלהם גרוע במיוחד). שיט, שיט, למה אין 99FM בחיפה!

Yaniv-DC

New member
../images/Emo32.gif קטן על 99

חייב לשחרר את זה רגע... אהבתי אותם, הערצתי את הרעיון, אפילו כל יום שני בין חצות לשתיים בלילה הייתי שם במשך קצת יותר משנה. ואז... אז הם התחילו את השינוי. עוד לפני שהוסיפו את ה-BU. ומאז...
ערוץ הילדים של הרדיו... סליחה. ערוץ "הופ!" של הרדיו. את כל מה שיש לי להגיד עליהם אני אשמור בבטן, אחרת.... המממ... יניב, תנשום. סליחה, תודה, לא יחזור יותר על עצמו.

למעלה