שלום לכולם

religious7

New member
שלום לכולם../images/Emo13.gif

היי, מה המצב? אני חדש פה, ואני גיי דתי. אשמח להכיר, ולהשתלב בפורום.

סבבב

New member
היי!!!

ספר קצת על עצמך בכלליות... גיל, מה אתה עושה בחייך, איך מתמודד... ברוך הבא.

religious7

New member
נעים מאוד

אני בן 17, תלמיד בכיתה י"ב. איך מתמודד? בהתחלה, אני מאמין, הגבתי לזה כמו כל דתי רגיל בשנאה עזה כלפי עצמי. ככל שהתחזקתי, ניסיתי פחות להתחבר לזה ( לנטייה ), ולחשוב יותר על כיוון של זוגיות עם אישה. הדחקתי כל כך, עד שהייתה תקופה ששכחתי בכלל שנמשכתי לבנים. עכשיו, אני חי עם זה יותר בלי בעיות. ואני פשוט לא מנסה לתת לזה תשובה, כי אין! איך אתה מתמודד?

סבבב

New member
אני רואה את זה ככה:

אני דתי מאמין וגם נמשך לגברים. אין כל סיבה שאחזור בשאלה או משהו כזה... מאידך, אני רוצה משפחה וילדים. אני כיום התחלתי לצאת עם מישהי מאוד חמודה. נראה שיש לקשר הזה פוטנציאל. אינני יודע אם הוא יצליח, אבל ברור לי שזו ההזדמנות האחרונה שאני נותן להן... ברוך הבא לפורום. חזק ואמץ.

religious7

New member
איש באמונתו יחיה

סתם שאלות שעולות בד"כ בנושאים האלה; אתה תשתף את בת זוגתך לעתיד בנטייה המינית שלך? לקחת בחשבון את העניין שלא תהיה משיכה מינית ביניכם? רק הגעתי לפורום, ורק התחלתי עם השאלות, אה?! אתה יודע שאתה לא חייב לענות, אם אני מעצבן אותך.

religious7

New member
מחילה, סבב

רק עכשיו ראיתי שכבר הספקתם לדון בנושא בשרשור למטה ( ולא מצאו חן בעיניך מספר דיעות ).... רק שתדע, שלא התכוונתי לצער אותך, חלילה.

סבבב

New member
אני רוצה להבהיר את דבריי!!!

גם לגבי השרשור למטה!!! זה לא נכון שלא מצאו חן בעייני מספר דעות. ובמחילה מ- dkey שאני מאוד מעריך - לא התכוונתי לצאת נגדך. הסיבה שהתייעצתי איתכם והעלתי את הנושא בפניכם היא כי אני באמת מתוסבך כרגע בנושא. חשבתי לתומי שתתנו לי עצה חד משמעית, אבל נוצר מצב של שני גושים: dkey ויודי - מתנגדים לקשר עם בחורה. השאר תומכים בבדיקת הנושא. אני עצמי לא ממש גיבשתי דעה. הבחורה ממש מודה וכייפית. אני לא יכול לומר שהתאהבתי בה עדיין (אנחנו מכירים רק כמה ימים), אך עם זאת הסיבה שאני בודק זאת היא כי אני נותן עכשיו צ'אנס אחרון למין הנשי. אם זה יצליח - מה טוב. ואם לא - לפחות ניקיתי את מצפוני בכך שבאמת ניסיתי, בחנתי ובדקתי את האופציות לפני שאני מכריע את המשך דרכי לחיים. חברים יקרים, אני מעריך את כולכם ושמח לדון ולהיוועץ בכם, אני מקבל את דעות כולכם ומבין את ההיגיון שמאחורי כל אחת מהן. אני לא פוסל אף דעה, אך אני עצמי טרם אחליטותי...

יודיX3

New member
אני מתנגד שתמכור את החיים שלך

תמורת הגחמות של החברה, הרבנים, והמשפחה שלך. אני מתנגד שתהרוס חיים של אישה שלא תוכל לתת לה סיפוק מיני, שלא תבין מה לא בסדר בה. אני מתנגד שתהרוס את הסיכוי שלך לאהבה אמיתית להגשמה עצמית.

סבבב

New member
למען הסר ספק...

אם אני לא ארגיש אליה מה שאני צריך להרגיש אליה, אם אני לא אמשך אליה, אם לא אוכל להעניק לה מה שהיא צריכה - אני פשוט לא אתחתן איתה. אני לא מתכוון בשום פנים ואופן להרוס למישהי את החיים בגלל הגחמות של החברה.

dkey

New member
אחד הדברים שמרגיזים אותי היום הוא

שקיימתי יחסי מין עם נשים. עשיתי את זה כדי לבדוק. אצלי המצב של חוסר רצון להשלים היה כה חזק שהתוצאה היתה בעיקר המנעות טוטאלית (מאוד לא בריא ולא מומלץ). אני זוכר שכשבן זוגי הראשון אמר לי שמעולם לא היה עם אישה דיי הופתעתי. עם השנים הבנתי שמה שחריג זה דווקא אני. שהלחצים השונים הביאו אותי לנסות כל מיני דברים תוך התכחשות למי שאני והתעלמות מהצרכים שלי. לא היתה שום סיבה שאבדוק איך אני עם נשים. הייתי צריך ללכת עם מה שאני מרגיש. כפי שאמרתי, כל מה שכתבתי הוא לא מנסיון להשפיע אלא להביא את מה שאני רואה כמצב שחוזר על עצמו אצל כולנו. אני גם לא חושב שאתה יוצא נגדי. בסופו של יום כפי שיודי אמר, רק אתה חי בעור שלך. הסיבה העיקרית שכתבתי את מה שכתבתי היה התיאור הכן שלך לגבי מה שאתה מרגיש כלפיה. את הבחורה אתה רואה כחמודה וכיפית וטרם התאהבת בה. את הבחור תארת כ"אחד היצורים החמודים והמתוקים עלי אדמות... לו רק יכולתי , הייתי מבלה איתו את שאר שנותיי.." ובפגישה השניה איתו "קרה דבר מיוחד - התאהבתי בו...". אני זוכר שזה היה בדיוק ההבדל אצלי ביחס שלי לבנים ובנות. אני מת על בנות ויש לי חברות נפש. אבל רק בנים גרמו לי להחסיר פעימה. ואותה החסרת פעימה בעיני היא ההבדל בין לחיות את החיים לבין חיים סתמיים. יש אנשים שמצליחים להשיג להם עלה תאנה לכסות את בושתם ואת חוסר יכולתם להתמודד. אני יכול להצטער שסבלתי כי לא קיבלתי את עצמי מהר אבל מעולם לא הצטערתי על התוצאה הסופית.

סבבב

New member
אתה יודע שלא שמתי לב...

רק כשציטטת אותי פה שמתי לב לפערים הגדולים בין התאור שלה והתאור שלו. אני לא יודע מה זה אומר, או אולי בעצם אני יודע בדיוק מה זה אומר, אבל אני קצת מתכחש... אני מניח שבקרוב לא תהיה לי ברירה...

Olamot

New member
סליחה שאני קרציה

אבל הפסוק אומר "...וצדיק באמונתו יחיה". ז"א, שהאמונה נותנת חיות לצדיק. וודאי שלא הכוונה שכל אחד חי לפי מה שהוא מאמין. אם זו טענתך, אין לה קשר למקורות. סליחה ותודה.

BabyBoy1

New member
היי היי ../images/Emo13.gif

מה קורה? ברוך הבא לפורום
אתה מוזמן לספר קצת על עצמך מבחינה אישית..כמו מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי, וכו' וכו'.. שהות נעימה

religious7

New member
שלום בייבי-בוי, מה המצב?

מה אני אוהב לעשות? אני לא רוצה לשעמם, אבל אין משהו מיוחד. לצאת עם חברים, לשמוע מוזיקה, לקרוא ספרים ( פעם ב.... ), וכמובן - לישון. אמ... זהו, בינתיים.

למעלה