שלום לכולם

Miss CBR

New member
שלום לכולם ../images/Emo13.gif

היכן ניתן לרכוש מיגונים במחיר סביר ? אשמח ללמוד מניסיונכם מיס'.

נתן.ל

New member
כל חנות שמוכרת רולרים

גם תחזיק במלאי מגינים. מומלץ לרכוש סת שלם הכולל בירכיים מרפקים וכף יד. לא מומלץ לחפש מציאות כי כמו בתחום אחר שאני יודע שאת מבינה בו, מציאות = איכות ירודה.

yoman321

New member
../images/Emo41.gifהמלצה ../images/Emo41.gif

אני משתמש בסט מלא של רוסס שקניתי במגה ב200 שקל הוא משרת אותי נאמנה למרות שהמגני ידיים כבר נקרעו מכל הכיוונים בכל מקרה, אני בד"כ נמנע מלהמליץ על מגה ספורט וזה מקרה מיוחד

yoman321

New member
../images/Emo123.gif ומה אמרתי../images/Emo35.gif

את קראת איפה שהוא "במחיר מציאה" בהודעה שלי? אני ממליץ על הסט שלהם כי הוא עושה ת'עבודה וגם נוח אבל, סט מורכב מ3 חלקים : ברכיים ,מרפקים וידיים אז המגן של הידיים התפרק לגמריי אולי זה אני
כי גם הרסתי שני סטים של מגני ידיים AIR POWER SLIDE בשבועיים (כל אחד שבוע) וגם סט של סלומון סיים אצלי בפח תוך חודש (אבל כל המגנים היו על הפנים, הגומי נחלש מהר מאוד , כשכבר נופלים איתם המגן פשוט מחליק הצידה) אז כן, ההמלצה שלי היא הסט רוסס שמוכרים במגה ספורט לגבי מגני ידיים אין לי עדיין ממש המלצה
אם את רוצה לחכות אז אני הולך לקנות השבוע את הכפפות FSK ועוד חודש יוכל לתת לך חוות דעת

RieM

New member
גם אני ממליץ על מגיני הידיים של ..

Roces ! אבל זה הדבר היחיד אצלם שאני יכול להמליץ כרגע.

נתן.ל

New member
אני ממליץ על סט המגינים של K2

סת שלישיה של מגנים. בירכיים ומרפקים עם שרוול ואני גם מרוצה מאד ממגני הידיים שלהם(הרבה יותר טובים מאלה של סלומון למשל). יומאן יהרוס כל סוג של מגנים שלא עשויים מטיטניום מחוזק ואני לא חושב שניתן לראות בו דוגמא.

Barvazoom

New member
ואני דוקא על סלומון.... ../images/Emo108.gif

ואני דוקא ממליצה על אלו של סלומון. הם טובים לי ושרדו נפילות. גם אותם אפשר למצוא בכל מיני חנויות, אבל אני מציעה לך לעשות סיפטח לחנות החדשה ברחוב ברנר-אלנבי. אנשים מקסימים, ציוד חדש חדש, חנות יפהפיה וחבל לא ללכת לבדוק.

למעלה