שלום לכולם

OnlyLeigh

New member
שלום לכולם ../images/Emo13.gif

לפני חודשיים הפסקתי גלולות לאחר תקופה ארוכה, בגלל שיש לי שחלות 'פוליציסטיות', המחזור שלי עדיין לא הגיע (אצלי המחזור מגיע לעיתים רחוקות יותר כך) וכתוצאה מההלם ההורמונלי הגוף שלי צבר המון נוזלים. הייתי ככה לפחות חודש, צוברת וצוברת, עד שרופא הנשים שלי המליץ לי ללכת לבית טבע ולבקש משתנים (מלשון שתן P:) טבעיים. קיבלתי 50 גרם סרפד, שאותו חלטתי בתה- 1-2 כפות שהושרו במים רותחים כ10 דקות וסוננו. כך שתיתי 3 פעמים ביום עד היום (ששתיתי רק פעם אחת)- ונגמר. תהליך 'ניקוז הנוזלים' ממש התחיל להשפיע בימים האחרונים, ורציתי לדעת האם כדאי לי לקנות חבילה נוספת, על מנת שהגוף ימשיך להוציא נוזלים, או שחבילה אחת של 50 גרם מספיקה?

saritsh

New member
פני למטפל/ת מוסמכת, כדי לתת "עצות"

מקצועיות ונכונות - צריך לקבל את כל המידע, מטפל/ת מוסמכ/ת תשאל אותך שאלות רבות בפגישה כדי לקבל תמונה מקיפה ולהתאים לך את הצמחים המתאימים ביותר. כמו שציינת התמונה מורכבת -יש לך גם בעיות אי סדירות מחזור, שחלות פולציסטיות, צברת נוזלים, גופך מלא הורמונים מתקופת הגלולות וכו' כו'. מה שכן את יכולה להתייעץ כאן בפורום או בפורום - רפואה משלימה, על סוג הטיפול המתאים, או המטפל המתאים במקום מגוריך. בריאות

המלצות כאלו ,

לא נותנים בפורום באינטרנט , איננו יודעים הסטוריה מקיפה , לדעתי רצוי שתתייעצי עם הרופא שמלכתחילה טיפל בך , זה הכי טוב לך ולבריאותך במיוחד במקרה כמו שלך. אני שמחה שהתה עזר לך מאד. בהצלחה ורק בריאות.

OnlyLeigh

New member
תראי

את התה כבר קיבלתי, כלומר שנכון להשתמש בו. שאלתי היא רק האם בדרך כלל קונים עוד 50 גרם או שמה שנתנו לי מספיק?

קשה לי להגיד לך...

כפי שכבר אמרתי הכי טוב לשאול את הרופא המטפל שלך. עדיף לא לקחת סיכונים עם סרפד. :)

למעלה