שלום לכולם

ז י ק ו

New member
שלום לכולם ../images/Emo13.gif

נעדרתי מהפורום רק לשבוע, לטובת טורקיה המדהימה !!! כמה ימים שאני לא פה ואני רואה שהוא התקדם יפה מאד גם בלעדיי.. אז חלקכם אני בטוח שלא התגעגע אלי.. וכאלה שכן, אני מתנצל (על האי יחס) כאן בפומבי לכל אלו שפנו אלי במייל ובמסרים. ועכשיו: אני הולך אלייך כל ימי אני הולך אלייך מסונוור האבנים פוצעות את כפותי אבל אני איני מרגיש דבר. אני חוזר מארץ לא זרועה מושיט ידי ללטוף את שיערך הנני כאן, אך כמו יונה פצועה אני נופל תמיד מול שערך. הנני כאן, כמו ציפורים חגות הנני כאן, מביט מן הגגות הנני כאן, כמו אבן בגדר, כמו סלע, כמו באר אני האיש אשר תמיד חוזר, חוזר. אני חוזר באלף גילגולים אני נזיר, בן מלך וקבצן ובלילות בבכות השועלים אני חולם וער בך בו בזמן. אני רואה אותך הרחוק כמו נסיך שבוי במגדלים בין סורגים יושב ומחכה אלוהים, האלוהים גדולים. ואתה חיכית, כמו האבנים וכמו הבור, להלך במדבר זריחות רכות נשקו אותך פנים שקיעות כבדות נשקו אותך צוואר. כך ראיתיך עומד ומצפה ובעינייך אור ועצב רב כך לקחתיך איתי אל החופה אתה היחף עם כתר של זהב... ובאותה הזדמנות גם אאחל לכולנו חג סוכות שמח.

dagystyl

New member
יפה לך קצוץ

מני אהבתי את התסרוקת !!! וגם הבחנתי שקצת השמנת... הייתכן? אתה הופך מדביבון לדוב...?

ז י ק ו

New member
אה..

על התסרוקת עומד מומחה לעיצוב שיער (פרטים שמורים במערכת) ולגבי השמנתי - כן, יש אישור חיובי לעיניין

למעלה