שלום לכולם!

שלום לכולם! ../images/Emo13.gif

זהו, נגמר החופש והשם של הפורום רשמית הוחלף :) ´הצלצול הגואל´ אני אמיתי@טויטו, תלמיד (עולה לי"ב) בן 17. ואני, יחד עם רועי, אנהל כאן את הפורום המחודש! אני נורא מקווה שיהיה לכולנו כיף (כן...למרות שחזרנו ללימודים...).

חן (בן)

New member
מזל טוב!!!!!!!! ../images/Emo13.gif

אז אתה מצטרף לניהול הפורום? כל הכבוד לכם ושוב מזל טוב!!!!!!!

charmingirl

New member
השם שלך... נורא נורא מוכר לי...

היית במקרה לפני הניהול פה במקום אחר? (שלא אומר את שמו, אם זה אתה אתה תבין...אני חושבת)

היייייי

אני חדשה פה ו....לא אכפת לכם אם אני אצטרף, נכון?
אז תתחדשו על הנהלת הפורום החדשה... אני יעל, בת +13 מעיר הפשע והרשע- נתניה

תודה תודה על קבלת הפנים החמה :)

charmingirl...מעולם לא כתבתי כאן הודעה :) ניקול :) אמרתי לך שאני עף לכמה דקות ואת נעלמת..לא יפה
והילדה של נייט...את מוזמנת ואף יותר לפורום שלנו!

לא עפתי!!!! הלכתי בעדינות....

אני מצטערת אבל סבלתי מכאב ראש נוראי שנגרם מדפיקת הראש במדף בחדרי הקט.... אניווייייי... אתה מוזמן לקרוא את הפרטים האישיים המאוד מענינים שלי!!!

mor shani

New member
ב ה צ ל ח ה ! וגם...

היי מה נשמע אמיתי מאיפה אתה בארץ ואיך הגעת לפורומנו הצנוע (סתם...!) טוב אז הבצלחה עם הפורום ו... ביי!

xero1

New member
אמיתי? אתה משתתף פה?? :\

היי, אני מאחד הפורומים השכנים, מהכונה למטה, אני מעיצוב גרפי, משתממף לפעמים ברעיונות מטורפים וכל מיני. אני רוצה להתחיל לכתוב גם פה, אפשר? אמיתי? מה קורה? :) לא ידעתי שגם אתה פה באסה.. החופש ניגמר, היום יש לנו מסיבת-סוף-חופש-גדול

אני משתתף פה?

אני מנהל פה
(יחד עם רועי) אתה מעיצוב גרפי? כן...אתה נראה לי מוכר...בכל מקרה אני לא ממש נכנס לעיצוב גרפי...זה לא התחום שלי...וגם האנשים שם מוזרים כאלה
בכל מקרה...אתה מוזמן לדבר פה בכייייף!

xero1

New member
לא משתתף שם...? :))

ממש לא.. P: אמיתי, איך אתה ב20 פורומים בו זמנית, אבל באייסיקיו פעם בחודש..? : אה.. כן, ולא ידעתי שאתה מנהל פה, |מזלטוב| (לא משנה כמה זמן אתה כבר פה) :)

למעלה