שלום לכולם

shunit4

New member
שלום לכולם ../images/Emo13.gif

שבתי הביתה, ואני מאושרת לראות שכתבתם הרבה כשלא הייתי פה. אולי אני צריכה לצאת לחופש לעתים יותר קרובות ?

M i k e s F a n

New member
ברוכים השבים!!!../images/Emo24.gif

שלום לך שונית! איך היה בפינלנד? נהנת? אני שמחה שחזרת, חסרת לנו. תבואי יום חמישי? שלך, סיגל

miker18

New member
היי שנונית חחשמח שחזרת

אני מקווה שנהנת, התגעגנו..

miker18

New member
*שונית חח

כנראה זה מההתרגשות של הקליפ שסיגל הביאה חח תודה רבה לסיגל וכל הכבוד..כל פעם מפתיעה אותנו חח

shunit4

New member
תודה, תודה

לכל המברכים. לצערי, אני לא יכולה להגיע היום, אבל אשמח לבוא בפעם אחרת. שאלה לציירות שביננו - יש לכן התנגדות אם אני אשים את הציורים באתר שלי?

M i k e s F a n

New member
את מוזמנת

לפרסם באתרך את שני הציורים. כמובן מי שחכם ידע להבדיל מה אמיתי ומה לא

qui saura

New member
שונית!!!!!

ברוכה השבה שמי דודיק ונכנסתי לפורום יום שישי לפני שבועיים וכנראה שהיית בחו"ל.איך היה בחו"ל נהנית?????ומה שלומך???מקווה שהכל בסדר.

shunit4

New member
היי דודיק ../images/Emo13.gif

ברוך הבא לפורומנו הקט - אני תמיד שמחה כשבאים לכאן אנשים חדשים ומרחיבים את המשפחה הקטנה שפה. הייתי בפינלנד וגם יומיים בשבדיה, היה מזג אויר מצויין רוב הזמן, כך שיכולנו לטייל הרבה בחוץ ולא רק להתרשם מהמוזיאונים. פינלנד היא ארץ יפהפיה, מלאה אגמים ויערות, טירות, מבצרים וכנסיות. בהחלט מומלץ! למזלי יש לי חופש מעבר למה שלקחתי לצורך הטיול, כך שהנחיתה בחזרה לעבודה לא קשה מידי

qui saura

New member
שונית

שונית שמח מאוד לשמוע שנהנית בטיולך לפינלנד ושבדיה.בטח כיף לך שיש לך עוד חופש אחרי הטיול בלי לחשוב קצת על עבודה כל הזמן!!!:):):)):) אבל תגידי,נכון אין מקום כמו ארץ ישראל???תמיד הלב יחזור לישראל כך אני חושב(למרות שמעולם לא היתי בחו"ל)

shunit4

New member
בתור אחת

שהיתה די הרבה בחו"ל יחסית, אני אכן יכולה להגיד שלפחות לגבי, עד כמה שטוב ונחמד בחו"ל, הלב נמצא פה...

למעלה