שלום לכולם

שלום לכולם ../images/Emo13.gif

אני מחפשת חנות של שמנים ארומתיים לתינוקות באזור ת"א (כגון: לבנדר, עשבי לימון, גרניום וכד'...)בשביל להרחיק יתושים, מישהו מכיר ??? תודה מראש

0 אור 0

New member
2 תשובות

התשובה הראשונה היא שניתן להשיג שמנים ארומטיים ממש בכל פינה - בבתי טבע, בסופרפארם, בבית מרקחת. פשוט לכי למרכז הקניות הכי קרוב אליך. התשובה השניה והחשובה יותר היא ששמנים ארומטיים אינם מומלצים לתינוקות בכלל!! אז זהירות עם העניין הזה.

אפשר להשיג בכל פינה אך לא באיכות

טובה, לכן גם למבוגרים יש לקחת בחשבון ששמנים ארומתיים הינם רעילים, קחו לתשומת ליבכם , גם מבוגרים שעושים טיפולי " ספא" עם שמנים ארומתיים- זה נספג לדם. וכמו שנאמר על ידי אור , חלילה מלקרב שמנים ארומתיים לתינוקות
לתינוקות נותנים רק את שמן האקליפטוס במכשיר אדים- וגם רק עם שמן מדולל שנמכר במיוחד למטרה זו בבתי-המרקחת. אריאלה באהבה

נראה לי שהכוונה שלה הייתה להכין

תרסיס נגד יתושים שכולל גרניום,לבנר וכד'. ניתן להכניס לבקבוק עם שפירצר (חובה שיהיה נקי ומחוטא עדיפות לחדש) מים מינרלים/מזוקקים ולהוסיף שמנים כמו:ציטרונלה,מנטה,גרניום,לבנדר. על מנת להרחיק יתושים ושאר מזיקים. מרססים זאת בחלל החדר ומחוץ לחלון. אני ממש לא חושבת שזה מסוכן. מה שכן, אני מסכימה שאסור למרוח שמנים אלו על תינוקות ויש להזהר בזה ביותר,מפני שאי אפשר לדעת מהם איכות השמנים ועדיף שרק מי שלמד ויודע יתעסק בזה.

ואגב את השמנים הייתי ממליצה לך לקנו

לקנות במקומות אשר מוכרים למטפלים כמו:שלוס,לוי לייבל וד'.

ניראה שצריך להבהיר משהו../images/Emo95.gif

לא עיסוי לא אמבט ולא בהרחה - חל איסור שימוש בשמנים ארומתיים לתינוקות, גם לא של חברות הכי טובות
מאחלת לכם בריאות שלמה , ושימוש בשמנים באחריות, וגם בהמלצות... אריאלה באהבה

סליחה,לדעתי את מקצינה

אין איסור גורף ומוחלט לטיפול בתינוקות. גם אני מטפלת בארומותרפיה ואינני מסכימה עם דבריך. זו התאוריה שאני למדתי מפי מורי אינני יודעת היכן את למדת. נכון, הדעות חלוקות אבל אל תאמרי זאת בצורה נחרצת כל כך. אולי הדגש כאן צריך להיות מה גיל התינוק: אם הוא בין 2-12 חודשים ניתן לתת לו שמנים ארומטיים ע"י הרחה!!! אפילו בספר "נחוחות מרפא" של ואלרי אן וורווד מוקדש פרק שלם על טיפול בתינוקות ואגב היא גם מדברת על תינוקות בני יומם שניתן לטפל בהם בהרחה בשמנים כמו: קמומיל רומן,לבנדר,אכילאה ושמיר. (והיא כן מדברת על עיסוי לגילאים חודשיים-12 חודשים) אולי הסתייגותך נובעת מפני שאת לא רוצה שאנשים שאינם מטפלים ייטעו. אבל, אני חושבת שזה שגוי. זו דעתי. וכמובן שאין לי שוב עניין לפגוע אלא רק להביע דעה

saritsh

New member
תינוקות

אפשר לטפל בשמנים ארומתיים בתינוקות אך יש הרבה סייגים ואולי לשם כל רצוי מאוד לפנות למטפלים מקצועיים. כמו גם למבוגרים חשובה מאוד איכות השמנים ומכיון שאנו מוצפים בכל פנה בשמנים מהסוג הגרטע ביותר שרובם לא שמנים אלא תמציות ריח אז רצוי לבדוק ולהתעניין ולעסוק חקר שווקים איכותי או שוב לפנות למטפל מקצועי ולרכוש ממנו חומרים. כמו השמנים גם המטפילם הם מכל סוג ורמה ושווה לבדוק. אנו מדברים על בריאותינו - אל תזלזלו זה לא קנית ספר.

בוודאי שרצוי להגיע למטפלים על מנת

לקבל טיפול ,אך מה לעשות לא כולם ידם משגת.. וחוץ מזה הדיון הוא עקרוני האם ניתן לטפל בתינוקות כלל ועיקר או שמא לא. אני לחלוטין לא מזלזלת להיפך. אך אני מאמינה שאליטיזם לא יוביל לכלום וגם "לא מטפל" שמתעניין בארומותרפיה יכול לעזור לילדו בדרכים שונות,כמובן בזהירות יתרה. לדוגמא: הרבה מאוד פעמים הורים נוטים להפריז בנתינת אקמול לילדיהם בזמן שהם יכולים להוריד את החום שלו ע"י דרכים טבעיות-לדוגמא ע"י אמבט עם שמן אתרי.או הרחקת יתושים ע"י שימוש במטהר אויר טבעי עם שמנים(מבוסס על מים ינרלים עם שמנים) בפתחי החלונות ובחלל החדר. זו סה"כ הנקודה שניסיתי להבהיר

saritsh

New member
דווקא שמן אקליפטוס הנפוץ - לא!!!

יש 265 סוגי אקליפטוסים. מחלקם מפיקים שמנים אתרים וכל אחד מהם מתאים לשימושים אחרים. שמן אקליפטוס ההנפוץ הוא מזן אקליפטוס גלובולוס והוא אינו מתאים ואינו מומלץ לשימוש באינהלציה, לא לתינוקות ולילדים ואף לא למבוגרים הוא חריף מדי. (מכיל אלדהידים שמגרים את מערכת הנשימה) לאינהלציה - לשימוש במכשיר אדים - מומלץ אקליפטוס רדיאטה, שאינו מכיל אלדהידים והוא שמן עדין. הוא מומלץ לבעיות מערכת הנשימה – אסטמה, ברונכיט, סינוסיטיס, נזלת, שפעת. השמן מאד עדין. ואילו אקליפטוס סמיטי וגולובולוס ממולצים לעיסוי של כף הרגל בזמן הצטננות, ברכוז של 30% על שמן בסיס. יגרום לליחה לעלות ולצאת החוצה. בכל מקרה תמיד צריך להיות קשוב ולשים לב לדחיה או פיתוח של אלרגיה בכל שימו בשמנים.

hagitg5

New member
לגבי האקליפטוס...

אסור להביא לתינוקות אקליפטוס מותר מגיל 6 ומעלה לבנדר מותר זה יותר נותם תחושה של רוגע וכו' לבנדר אפשר השתמש בתינוקות חצי שנה ומעלה או חודשיים

הבהרה לגבי אקליפטוס ותינוקות:

דבר ראשון : מי שאינו מטפל מוסמך עדיף שלא יטפל בתינוק שלו לבד כיוון שתינוקות הם מאד מאד רגישים לכל דבר. ולכן עדיף להתייעץ עם מטפל מוסמך שבודק את התינוק ומעריך את מצבו. התינוקות מאד רגישים לריחות ובארומתרפיה רוב הטיפול נעשה ע"י הרחה - ע"י האף וזה יכול ליצור מצבים הפוכים ולא נעימים זאת אומרת נזק. אל תקחו לעולם את הצאנס אם יש לכם ספק זהו כלל מאד חשוב בארומתרפיה כיוון שהשמנים נכנסים לתוך מחזור הדם ובהרחה גם מגיעים למוח. תינוקות קטנים אינם מיועדים לניסיונות. נקודה.!!! לגבי אקליפטוס: האקליפטוס הוא מאד רעיל כיוון שהוא מופק מהענפים הצעירים ומהעלים שבו. אני אישית לא הייתי ממליצה להשתמש באף סוג של אקליפטוס בתינוקות. יש כל כך הרבה סוגי שמנים בארומתרפיה שאני ממש לא מבינה למה נדבקתם דווקא לאקליפטוס. האקליפטוס בכלליות מתאים יותר לאדם מבוגר כיוון שהוא מאד ממריץ את מחזור הדם. שלא תבינו אותי לא נכון האקליפטוס נהדר ויש לו הרבה תכונות טובות אבל אך ורק למבוגרים בשום פנים ואופן לא לתינוקות. בהצלחה.

saritsh

New member
"למה נדבקנו לאקליפטוס?"

מה זאת אומרת למה? נכון, יש באמת המון שמנים, אבל כאן שאלו באיזה שמן להשתמש לתינוקות מצוננים לאינהלציה. אקליפטוס הוא מכייח ולכן "נדבקו" לאקליפטוס. על סמך מה לא היית ממליצה אישת על אף אקליפטוס לתינוקות? אם את יודעת את ההרכב הכימי של השמנים אז התשובה היא שיש שמנים שמתאימים לתינוקות ויש כאלו שלא. מסכימה אתך שעם תינוקות צריך להזהר כפל כפליים ועדיף לגשת ולהתייעץ עם מטפל מוסמך. אבל זו עצה שמתאימה גם לגבי טיפול בילדים ומבוגרים.

שימי לב לטעות שלך,

ביקשו נגד יתושים. אז לפני ההתנפלות , תקראי את כל השרשור ולאינהלציה לא משתמשים עם תינוקות באקליפטוס. זו טעות שעדיף שלא יעשו אותה. את רוצה שתינוק שלך יאושפז? בבקשה תעשי לו אניהלציה עם אקליפטוס. על אחריותך האישית. אני באתי להזהיר על פי הידע שלי ועל פי מה שאני יודעת שאינו טוב או כן טוב. ואם תשימי לב בכותרת הראשית למעלה יש אזהרה כי הייעוץ והידע שהוא מקבל כאן היא על אחריות המשתמש. אז לפני שאת אומרת משהו בבקשה תבדקי את עצמך כמה פעמים. כי זה לא משחק. יום נפלא.

saritsh

New member
צודקת, סליחה, משום מה בשלב

מסוים אבדתי את השאלה המקורית בשרשור לגבי המטרה. מה שלא מבטל את עניןהתאמתו של "אקליפטוס דייוס" לתינוקות למקרי אינהלציה. לא התנפלתי אך יש הבדלים כפי שהסברתי, זה לא האקליפטוס שאתם מדברים עליו שהוא "אקליפטוס גלובולוס" זה סוג אחר. גם אני מדברת על פי הידע והנסיון שלי.

hagitg5

New member
אני למדתי עיסוי בשמנים

וזה באמת נכון שאקליפטוס רעיל מאוד לתינוקות ולילדים עד גיל 6. זה מאוד עלול להיות רעיל (ותינוקים עלולים להיות רגישים לזה כי השמן הזה מאוד חזק, גם מנתה).

hagitg5

New member
גם למדתי עיסוי וגם שמנים

וביחד זה נקרא עיסוי בשמנים ארומיים מעסים עם שמנים ביחד

השרשור המבהיל!!!!!!!!!!!1

בנות,בנים יקרות,יקרים. פחד אלוהים השרשור הזה האאוקליפטולי. נאמרו כאן המון דברים מפחידים ,חלקם נכונים וחלקם לא ממש אבל מי אני שאשפוט? בכל אופן אדם מן הישוב שיקרא אותו לא יגע יותר בשמן אקליפטוס אלא אם כן הוא בן 80. ובכל אופן כלל חשוב [שצוין כבר] לבורים שביננו [בלי להעליב אף אחד]. -כשיש ספק לגבי שימוש בשמנים אתריים [ובמיוחד בילדים קטנים] אז אין ספק, לא להשתמש עד להתייעצות בארומתרפיסט מומחה.!!!!!!!!!! בריאות טובה ולב שמח

למעלה