שלום לכולם

סנדרה19

New member
שלום לכולם../images/Emo13.gif

אני חדשה בפורום הזה-אז אני אציג את עצמי שמי סנדרה בת 20 ואני אם לילדה מקסימה בת כמעט 11 חודשים גרים בלוד כבר 10 שנים אז ככה יש לי שאלה אני מתכננת לרשום את בתי למסגרת כלשהי(גן,פעוטון,משפחתון...) למישהו יש המלצות?או ההפך? אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי תודה מראש

ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

באיזה איזור בעיר אתה גרה? אני למשל בגני אביב ומכירה רק את הגנים מהשכונה שלי ולא ממקומות אחרים בעיר. יש לנו גן במסגרת עמותת פש"ר שאחותי וגיסתי רשמו שם את הבנות שלהן. הבנתי שהן לא לגמרי מרוצות מהמקום. יש בגני אביב המון מעונות פרטיים, אם זה בכיוון שלך, אני יכולה לברר לך אצל אחותי מה היא ממליצה. אצלי כולן כבר גדולות ולא יודעת מהיכרות אישית מה כדאי.

סנדרה19

New member
תודה../images/Emo13.gifאני גרה בקרבת המשטרה

בלוד. המעונות הפרטיים שאת מדברת עליהם-הם טובים יותר לעומת אלו ששייכים לעמותת פש"ר? אם את יכןלה לברר אצלה אשמח מאוד לקבל מידע
גם לך יש ילדים קטנים?

לגבי מעונות פרטיים מול פש"ר

אני לא יכולה לומר לך משהו שהוא בדוק, כי אף אחת מהילדות שלי לא היו בגן פש"ר. רק הקטנה שלי הייתה במעון פרטי, שנה אחת ולא הייתי מרוצה כי היה צפוף מאוד ובצהריים הגיעו גם ילדי בית ספר ולא הייתה הפרדה בין הקטנים לגדולים. בגני אביב הפרטיים ברובם יותר טובים מפש"ר אבל צריך לזכור שזה עניין מאוד אישי. יש הורים שמעדיפים את פש"ר ויש שרוצים רק פרטי. זה גם מאוד תלוי בגן הפרטי עצמו ובצוות של הגן. אני לא מכירה באזור המשטרה מעונות, אני יכולה לברר לך לגבי מעונות בגני אביב, אם את מוכנה ויכולה להגיע לכאן. בסך הכל זה לא מרחק גדול, השאלה אם זה נוח ומסתדר לך. אצלי הכי קטנה בת ארבע וחצי, עולה לגן חובה

סנדרה19

New member
כן,זה באמת עניין מאוד אישי,צודקת

בידוק חשבתי לעצמי,האם זה יהיה נוח לרשום את נטלי במעון בגני אביב? זה לא רחוק מדי בישביל מעון? אני לא יודעת מצד שני היתי מעדיפה את גני אביב על לוד נראה לי האוכלוסיה שם יותר נורמלית
פחות או יותר
ואם את יכולה לברר,אז למה לא?:) תודה לך

genesis

New member
לא רוצה להתערב אבל....

האם כדי לרשום את הילדים למעון זה או אחר , לא חייבים להיות תושבי האיזור..? במילים אחרות , האם את לא חייבת להיות תושבת גני אביב כדי לרשום את הילדים למעון בגני אביב..?

סנדרה19

New member
ממש לא

יש הורים שרושמים את ילדיהם למעון בקיבוץ למשל מבלי להיות תושב או חבר בקיבוץ

שלום וברוכה הבאה

למען האמת אני נעדרתי זמן רב ועכשיו אני מקווה שאחזור באופן סדיר. ולשאלתך אם נוח לך בגני אביב שלדעתי הגנים והמעונות בו מהטובים ביותר, יש ברח' הבשור בניין ראשון מצד ימין בקומה קרקע, אני לא זוכר את המספרים אבל אני עובר משם הרבה אוכל לתת לך נתונים מדוייקים אם זה רלוונטי.

סנדרה19

New member
היי מנדי ספדי

כן,אשמח לקבל עוד מידע לגבי מעונות בגני אביב
איזה נסיון יש לך? האם הילדים שלך היו שם או...?

aviv7.com

aviv7.com הוא אתר אינטרנט חדש בשפה הרוסית והעברית ויש בו מידע רב על כל מה שיש בגני אביב. יש לי תאומים בני שלוש וחצי אבל מזלי שחמותי גרה לידינו ולא נזקקנו למעון , ורק השנה הכנסתי אותם לגן מורן של העירייה (טרום חובה),בגן של הילדים שלי יש להם נפילות מדי פעם, לפעמים לא משגיחים טוב שהילדים משחקים בגינה. ובאשר לגן ברח' הבשור אני פשוט מכיר את הגננת שהייתה איתנו באחד המאבקים למען השכונה, ושמעתי עליה המלצות טובות. אני ימסור יותר פרטים על הכתובת המדוייקת מחר.

mash252511

New member
היי ברוכה הבאה

אני גם גרה בגני אביב ויש את גן חיבוקי שהוא מאוד ממולץ ותאמיני לי שעשיתי מחקר וגם לא יקר שתי הבנות שלי שם היתרון זה גן קטן עד 15 ילדים 2-3 מטפלות ויחס יותר אישי אם את מעוניינת תשלחי לי מסר נ.בי ראיתי גנים אחרים החוק אומר מטפלת אחת על כל 4-5 ילדים אבל לא כולם שמים לב לזה תביאי את הבת שלך היא בגיל של ליה איך ליה התקדמה היא לא הייתה מוכנה לאכול אוכל מוצק ומעון הקודם לא עבדו על זה לא התאמצו אבל כאן היא לא ויתרה לה וליה התחילה להשמין סוף סוף אז בהצלחה.

הייתי שמחה לשמוע על גן חיבוקי

כי כשהבת שלי הייתה שם הם לא הקפידו להפריד בין ילדי הגן לבין ילדי הצהרון שהגיעו אחרי בית הספר, הצפיפות הייתה איומה. אני מקווה שיש שיפור.

סנדרה19

New member
היי mash252511../images/Emo24.gif

אני זוכרת אותך מפורום הורים לתינוקות
לגבי הגן,תודה על ההמלצה! שולחת לך מסר

למעלה