שלום לכולם!

שלום לכולם!../images/Emo13.gif

אני בת 21 ואני אפשר להגיד מגיל 0 סובלת מנדודי שינה. לוקח לי להרדם בלילה משהו כמו 3 שעות להרדם גם אם אני מתה מעייפות. אני לפעמים נכנסת למיטה מוקדם ומנסה להכריח את עצמי לישון וזה עדיין לא עוזר. אין שום יום שאני נרדמת לפני 1:30 בלילה ולפעמים גם ב- 4:00 לפנות בוקר (כמו בלילה האחרון). הבעיה היא שאני לא ישנה חזק, ברגע שמישהו בבית קם בבוקר אני ישר מתעוררת ולא מצליחה להרדם יותר גם אם הלכתי לישון ב-4 ואבא שלי קם ב-6 בבוקר שזה אומר שישנתי שעתיים. ואז אני כל היום עייפה ובקושי מתפקדת ומה שמעצבן שאני תמיד בצהריים כל כך עייפה וחייבת לישון. כרגע אני לא עושה כלום, אני מחפשת עבודה אבל זה ממש בעיה שאני בקושי מתפקדת במשך היום וחייבת לישון בצהריים כי מן הסתם כשאני יעבוד זה לא יתאפשר ומן הסתם כשעובדים מתעייפים יותר... מקווה שלא שיגעתי אותכם עם הסיפור הארוך. אם למישהו יש עצות או רעיונות אני אשמח לשמוע .

א. את תמיד יכולה לעבוד בלילה

וממש לא חסרות עבודות במשמרות לילה אפילו הכסף יותר טוב לפעמים אין טעם להילחם מלחמות אבודות מראש... פשוט לזרום... ולקבל את המצב הלואי והייתה לי עצה יותר טובה.. אבל בינתיים אין לי.. כי את אומרת שהבעיה היא מגיל ממש ממש צעיר.. אז בהצלחה במציאת עבודה.. אולי זה מה שיאזן אותך.. בערך

לא הלכתי כי ההורים שלי די מזלזלים

בזה ואומרים שאין מה לבדוק. את חושבת שיש טעם? מה/ איך בדיוק בודקים במעבדת שינה?

silver82

New member
אינטרנט בהתחלה

הם לא צריכים להחזיק לך את היד מרגישה צורך לבדוק תכנסי לאינטרנט תמצאי שם בהצלחה

דנטל

New member
אם זה אולי יעזור, אז יש טעם

במעבדת שינה בודקים מה עובר על הגוף בזמן השינה. בגלל שאת סובלת מהבעיה מגיל 0, מעבדת שינה זו אופציה שטוב שהיא קיימת. מישהו שסובל מזה רק תקופה מסוימת, הייתי יותר חושבת לכוון אותו לטיפול פסיכולוגי, כי משהו השתנה אצלו, אבל אצלך זה קבוע מאז ומתמיד.

silver82

New member
רק עצה

דווקא שעובדים נורא מתעוררים קודם תמצאי עבודה יכול להיות שגם משעמום את לא ישנה טוב נתנה לך עצה מצוינת לעבוד בלילה תתחילי ממלצרות מקצוע מעייףףףףףףףף ואם לא בא לך תעבדי קודם ותראי איך מסתדר

זה לא ממש נכון

הייתי חודש באילת בתור חדרנית במלון ועדיין לא הייתי ישנה בלילה והייתי קמה ב-7 בבוקר מתה מעייפות ובקושי עבדתי ובלילה שוב לא הייתי נרדמת. בצבא הייתי נרדמת מסביבות 1:30 כל לילה והייתי כמה לפני 7 וכל היום הייתי עייפה ואיך שהייתי מגיעה למיטה עוד פעם בלילה לא הייתי מצליחה בשום אופן להרדם. אולי אני באמת יגש למעבדת שינה. תודה

silver82

New member
בכיף

למה לא ? תמיד טוב לבדוק אם זה מפריע לך אבל כמו שהצעו לך תעבדי לילה תשני מתכונת אולי זה ימצא חן בעינך בהצלחה בכל מקרה

דנטל

New member
רק שיהיה ברור

אני מאוד נגד עבודות לילה ועבודות משמרות. אלה עבודות שלא מועילות בכלל להפרשת המלטונין והסרטונין, שאצל אנשים כמונו שסובלים מבעיות שינה, מדובר בהפרשות שגם ככה לא ממש עובדות מדהים בהרבה מהמקרים. אדם צריך שמש. ההורמונים האלה לא רק חשובים לעירות ושינה, אלא גם לנפש. אדם שלא נחשף לשמש, יסבול מדכאונות.

silver82

New member
לא איתך

זה שעובדים בלילה לא נעלמים מהיום ומהשמש אני עבדתי 6 שנים לילה זו היתה התקופה הכי טובה בחיי ללכת לישון ב4 5 להתעורר ב 11 לפעמים הבוקר הוא מה שמקשה מי שעובד לילה הוא לא ערפד שבורח מהשמש הוא פשוט מתקרב לרוגע סליחה על התשובה הארוכה

דנטל

New member
../images/Emo12.gif זו תשובה ארוכה?

אתה כבר יודע שאני שונאת בוקר ומתה על הלילה. בנוסף, שמש זה סתם שורף אותי (אני מאוד בהירה) ועושה לי מיגרנה. עדיין, עובדתית, שמש זה חיוני אם ארצה ואם לא. להתעורר ב- 11 זה באמת לא מונע מאתנו את השמש ואני מתעורר ב- 11 כמעט כל יום. יש לי עבודת צהריים ועבודת ערב. בלילה זה הפנאי שלי.

silver82

New member
את רואה

לא חייב להתעורר בבוקר כדי להרגיש חיי או ששיך "יש שתי דרכי בריחה מקושי העולם מוזיקה וחתולים" סתם לחתולי

דנטל

New member
אוי, צילמתי בשבילך אותי עם החתולה

מה שכתבתי לגבי זה שהיא מעדיפה לשבת ביני לבין המשענת (עושה את זה גם ברגע זה). הבעיה שהיא שחורה ולא קל לעשות תמונות מוצלחות איתה. דווקא התמונה שבכרטיס האישי שלי, שנעשתה עם מצלמה של סלולרי שלא שווה הרבה, זו תמונה מוצלחת. עם מצלמות נורמליות זה לא יוצא טוב. בקיצור, צירפתי את מה שיצא. לא קל להבין מה רואים, אבל זו היא בין הגב שלי לבין המשענת של הכסא.

silver82

New member
רואים הרבה שחור

אבל זה מזכיר לי את החתולים השחורים שלי או כבר לא

דנטל

New member
הקטנתי את התמונה שיהיה פחות שחור

אבל היא השחור שבין הגב שלי למשענת של הכסא
.

למעלה