שלום לכולם

maya200404

New member
שלום לכולם../images/Emo13.gif

מי שיודע היכן אוכל לקבל מידע לגבי עיצוב הבית,תכנון החדרים וכו' אודה לו על המידע. אני אמורה לעבור לדירה חדשה משופצת,והייתי מעוניינת בייעוץ לגבי סידור החדרים,הסלון וכל השאר. הרבה תודה

moria007

New member
אין לי תשובה, אבל

אני שונאת שלא מגיבים לי להודעות, אז חשבתי שאת בטח מרגישה נטושה.... תנסי להסתכל לקטלוג של איקאה או משהו בסגנון ולבחור את מה שמוצא חן בעיניך. זה לא חייב להיות בול כמו בקטלוג. ספות וטלוויזיה את יכולה גם להזיז ולשחק עם זה אם לא אהבת את העיצוב הראשוני שעשית. מדפים קצת יותר בעיה, אז אני הייתי מחכה איזה שבוע כדי להיות בטוחה ורק אח"כ קודחת חורים בקיר. לגבי צבע - תזכרי שצבעים כהים מקטינים את החדר וצבעים בהירים, פסטלים, גם מגדילים וגם מאירים. אפשר לצבוע קיר אחד בצבע כהה ואת השאר בגוון בהיר של אותו צבע וזה יוצא מ-א-מ-ם !!! אבל גם צבע קשה להוריד, אז תהיי בטוחה בגוונים.... למרות שתמיד אפשר לצבוע עוד שכבה, זה פשוט סתם מבאס להזיז הכל ואת כל המסביב של הצביעה... בהצלחה! ואיזה כייף לך, זה כזה מרגש מקום חדש שאת יכולה לקבוע איך הוא יראה!!!!

אין ממש "מדריך מומלץ"

לפחות אחד כזה שאני מכירה, אבל יש באתר של הבי.בי.סי: www.bbc.co.uk/design שלל טיפים משלל התכניות עיצוב שלהם: על צבעים, על קישוט, כל מיני. יש שם גם פורומים שאפשר לדסקס בהם עניינים כאלו, ובאופן כללי יש שפע של אינפורמציה.

למעלה