שלום לכולם

שלום לכולם ../images/Emo13.gif

מה נשמע? אחלה פורום יש לכם!! ממש נהננו להכנס לכאן ולקרוא את כל הדיבובים שלכם שהיו מושקעים ומדהימים, היינו מחלקים לכולכם כרטיסים כי נשמח לראות את כולכם במרילו, אבל ביקשו מאיתנו להחליט על הזוכים: הזוכים בכרטיסים ופוסטר חתום הם... בופרית לנצח sapirr1 "בופרית לנצח" זכתה על הדיבוב: גבריאל:"באמת??????????????" מרי לו:"ששש תהיה בשקט אסור שאף אחד ידע זה סוד..האמת שגם אתה לא היית צריך לדעת אבל מה לעשות זו האמת אני מכורה לפורום המדהים שנקרא על שמי" ו"sapirr1" זכתה על הדיבוב: יעל:"גבריאל מהר בוא נברח לאמריקה!"."ריקרדו הבטיח לי שמה מחזה של שמי!" גיא:"אני לא יכול!"..."אם נברח יחד מי ישאר לשמור על הקולנוע כדי שקלרה לא תהרוס אותו?!" יעל:"ששש..אל תדבר..אני חושבת שקלרה שומעת אותנו".. גיא:שתשמע.."נמאס לי ממנה!" "אני לא ..אני לאא יכול בלעדייך!:" (בלי יעל..חח) ואז מגיעה הנשיקה!...ממוואההה... :) הזוכים בפוסטרים/תוכניות חתומות- barmiz Nachoom רעות שטיינברג LOVEאמיר RossandRachel meitalyossi Koala Girl ירון הכהן amitosh123 mary lou Shirazs סנאי נדיר Jason2 בהמון
ומבטיחים לבקר פה שוב בקרוב יעל בר זוהר וגיא זו-ארץ

amir mc

New member
חחח

מור אתה חושב שבאמת אנשים פה מטומטמים? חח רק יעל תבוא ותכתוב לפה הודעות. המקסימום זה שהבאת לגיא את זה והוא בחר ואמר לך. אבל אין מצב שיעל כתבה אפילו מההודעה הזאת. ואני בספק בכלל אם היא קראה את הדיבובים.חחח הצחקת אותי!

amir mc

New member
ומעניין מאוד שאחרי פחות משלוש

דקות אתה מגיב :"תודה לגיא ויעל" חחח ממש..

m o r s h

New member
החלטה שלך למה להאמין

הם שפטו והכל הייתה החלטה שלהם.. להאמין או לא זאת החלטה שלך..

amir mc

New member
חיחיח יא רייט..

אי כבר ישאל את יעל אם הייתה מעורבת בזה.. חח אני כבר יודע את התששובה. אתה בטוח שגם יעל וגיא ישבו מול המחשב וכתבו תהודעה? כי לזה לא התייחסת.. יא רייט.. טוב זה גם לא בדיוק בראש מעייני זה פשוט צרם י קצת בעיין איך אנשים מאמינים לכל שטות שיוצאת לך מהפה

inbalzi

New member
אני לא מבינה מאיפה נובעת התגובה

המגעילה הזאת... אולי מקנאה? יכול להיות. בכל מקרה התגובה שלך צורמת לי מאד, אנשים פה מתאמצים וקורעים את התחת כדי להביא לכולם (כן, וגם לך!) את הדברים הכי טובים ויפים שיש, ואתה מתנהג בכזה זלזול וחוסר איכפתיות! לא נאה לך- אל תיכנס! תאמין לי שזה יהיה הכי טוב לכולם. ואם אתה נהנה להרוס לאנשים אחרים אז אולי כדאי שתלך לבדוק את זה, אני לא חושבת שזה נורמלי.. לא הכרתי אותך ככה אמיר, אבל נו טוב כנראה שמתישהו מתגלים אנשים בפרצוף האמיתי שלהם, אני בטוחה שבסופו של דבר זה רק לטובה.

amir mc

New member
קנאה??! חחח

במה יש לי לקנא בדיוק? חחח בפוסטר חתום של כוכבי מרי לו? ובאיזה כרטיס להצגה? חח ממממ לא לי לא נראה?! צורמת לך בעיין? אל תקראי אותה? זלזול וחוסר אכפתיות? מממממ איך בדיוק זילזלתי? הרסתי לאחרים? חח במה בדיוק הרסתי ? שאמרתי שלי לא נראה שיעל כתבה תהודעה הזאת בפורום ולא נראה לי שהיא הייתה שותפה בהחלטות. מה לעשות שזוהי דעתי. ואטת יכולה ללכת ליעל ולשאול אותה.. אני כבר יודע מה התשובה שלה. אז תרגיעי מותק. אותי אף אחד לא יאשים בדברים. בטח שלא את! ואחרי הדיבור הזה שלך את בשבילי מחוקה. לא שהייה לי אכפת ממך עד היום.. אבל הפעם באמת עברת כל גבול. חח "המעריצות" יאללה ביי ביי עזבו אותי עם השטויות שלכם. חח רק אמרתי את דעתי ואיזה וויכוח נעשה פה! תחשבו מה שבא לכם תחיו באשליות שיעל כתבה בפורום! יאאאאא יעל בר זוהר כתבה בפורום בואו נחגוג.. חח ביי ביי

inbalzi

New member
אני שמחה שכתבת את התגובה הזאת

הוכחת לי בדיוק שאני צודקת בכל מה שאני חושבת עליך :) תודה! זהו, הסיפור הזה סגור ואני לא אקרא תגובה נוספת ממך. ואם אתה נורא מתעקש להמשיך את הויכוח הזה (לא שאני אענה לך), לא פה!

יש לי המון מה להגיד לך...

דבר ראשון זה בכלל לא נכון ודבר שני אם אתה חושב כל מיני דברים אז עדיף שתשמור לך אותם בבטן כי אז כולם ידעו מי אתה באמת... אז תתחיל להרגיע את עצמך... וקודם תברר את העובדות לפני שאתה ממציא שקרים ושטויות על אנשים...

yohans

New member
סליחה מראש על התגובה

בחרתם בדיבובים הכי מסכנים שיש
לא הייתם צריכים לבחור בדיבובים הכי מצחיקים ולא בהכי חמודים?!?

barmiz

New member
יהההההה!!!

מזל טוב לכולם.. איזה אושר!!!! זכיתי בפוסטר או בתוכנייה או במה שלא יהיה!!!!!!

Nachoom

New member
../images/Emo49.gif לזוכים!!

הייתי בטוח שצריך להיות עקביים כל יום לכתוב את הדיבוב ובסוף הם יעשו סיכום של הכל ומה הכי מצחיק. לא ידעתי שאפשר לכתוב דיבוב אחד לאחת התמונות שאני בוחר.. חפיף.. המון מזלטים לזוכים!!

יששששששששששששששששש!!!!!!!

זכיתי זכיתי זכיתי זכיתי זכיתי זכיתי זכיתי זכיתי זכיתי זכיתי!!!!!!!!!! ליעל וגיא תודה רבההההההההההההההההההההההההההההההההההה אני אוהבת אותכם אהבה ענקית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sapirr1

New member
דייייייייייייייי

אני בשוק שזכיתי!!! לא ציפתי בכלל!!!! יעלו'ש וגיאו'ש חולה עליכם!!!!!!!!!!!! ממוואהההההההההההההה איזה כיף לי!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

למעלה