שלום לכולם

FaithNoMore

New member
שלום לכולם ../images/Emo13.gif

אני עובדת בחונכות לפגועי נפש ואחד החניכים שלי (גבר מקסים ואינטיליגנט בן 46) מעוניין להכיר משהיא. רציתי לדעת אם יש לכם מושג על אתרי הכרויות הפונים לפגועי נפש - כי כל מה שמצאתי עד עכשיו הם אתרים הפונים לנכים פיזית. בתודה מראש,
Faith no more

jinjetta

New member
שלום ../images/Emo13.gif

אני באופן אישי לא מכירה אתרי הכרויות כאלה, ואני חושבת שלא הייתי ממהרת להמליץ עליהם בכל מקרה. אני חושבת שהכרויות באינטרנט בעייתיות באופן כללי, ועל אחת כמה וכמה לאנשים פגועי נפש. אני לא חושבת שפגועי נפש צריכים לצאת ולקיים קשרים רק עם פגועי נפש אחרים (ובאתרים הרגילים יש אופציה לומר אם יש בעיה רפואית כלשהי גם ככה). אני חושבת שמוטב לכוון את האנשים לפעילות חברתית שבמסגרתה הם יכולים להכיר אנשים על בסיס רחב יותר של קריטריונים מאשר "שנינו חולי נפש, אין ספק שנועדנו זה לזו". אם מדובר באנשים מתפקדים ברמה גבוהה הרי שהם לא צריכים אתר מיוחד לפגועי נפש, ואם הם לא מתפקדים ברמה מספיק גבוהה (בעיות בתפיסת מציאות ובעיות רגשיות קשות) מוטב שההכרות תעשה מחוץ לוירטואליה, כך שלא ניתן יהיה להסתיר את הדברים.

marian3

New member
תנסי

יש אתה מקסים בשם www.lovedavka.co.il שם הוא יוכל להרשם וליצור קשר. זה אתר המשלב נכים נפש /פיזי. זה יכול להיות נחמד ואולי גם יצליח. GOOD LUCK

למעלה