שלום לכולם

יפעת 1 2

New member
שלום לכולם../images/Emo13.gif

מה שלומכם? איך עבר היום? אני הייתי היום בראיון עבודה בצהרון,הם רוצים אותי אבל הם גם רוצים חוזה עד יוני...ואני מפחדת שיבוא פתאום חוק מרפי ובדיוק שאני אחתום יבוא משהו יותר טוב...(כבר חודש אני מחפשת..)סה''כ צהרון זה רק 3 שעות ביום,וזה ילדים ואני מעדיפה להדריך נוער... בכל מקרה, קבעתי איתם שיום א' אני אגיע לצהרון להכיר את המדריכים ואת הילדים ולראות אם זה מתאים לי ואז אני אחליט אם לחתום..האמת שדווקא מהבקשה הזו עשיתי עליהם רושם טוב של בחורה רצינית... בכל אופן יש לי עד יום א' להתלבט.(לפחות הם לא ביקשו הצהרת בריאות...) חוצמזה, מחר אני כבר מתחילה לעבוד כמורה מחליפה בחטיבה ליד הבית שלי. הם צריכים בערך כל יום אז זה נחמד לבוקר... אוף אני לא יודעת מה לעשות עם הצהרון...טוב מה שלא יהיה יהיה טוב...חייבים... ערב טוב חברים

moribat

New member
לכי על זה.

צהרון + מורה מחליפה זה מסדר אותך כמעט לגמרי. לא ייצא הרבה, אבל תוכלי לדעת שיש לך הכנסה קבועה ובטוחה ואולי תוכלי גם לחסוך. שלא לדבר שזה יתרום לקורות חיים שלך. צריך להתחיל ממשהו. אז לדעתי, שווה ללכת על זה. איך את מרגישה..?

יפעת 1 2

New member
אני הבראתי...תודה ששאלת לימור!

ותודה לכולכם על התמיכה! באמת נראה לי שאני אלך על זה...עדכונים יבואו על דיוקם... לילה טוב חברים

Mירב26

New member
אמרתי הכל במסנג'ר אבל אכתוב גם

פה: קודם כל זה מועדונית כי זה לכיתות א-ב (ולא צהרון)...ואני בטוחה שזה יהיה פתח בשבילך להתקדם בגילאים... וחוצמזה מה רע בקטנים? הם הכי חמודים...:) כל מקרה שיהיה בהצלחה, אני בטוחה שזה קטן עלייך :) לגבי ההצהרת בריאות-הם יבקשו ממך את זה מאוחר יותר, מה את דואגת? החברה הזו כבר מומחית בענייני האפילפסיה
בהצלחה יקירתי אני איתך...

oRockGirLr

New member
שיהיה לך בהצלחה! ../images/Emo105.gif

עליי? איך עבר השבוע... התחלתי ביום שני לקחת את הכדורים [דפלפט כרוניק] נורא מעייף אותי, גורם לי לישון כמו שבחיים לא ישנתי... כל כך עייפה כל הזמן .. בבית ספר קשה לי =\ קשה לי לנגן, קשה לי הכל =[ מה גם שבשבוע הזה אני כל הזמן נתקלת בדברים שמזכירים צבא =\ וקרבי אתמול למשל אחי ארז את הדברים שלו בשביל לעבור לקומה למעלה שבנו לו... והיו מלא משחות נעליים =\ לנעליים הצבאיות שלו שאבא שלי קנה לו בכמויות ואז חשבתי לעצמי "איזה באסה שלעולם לא יהיה לי שימוש בזה" וכל פעם זה שובר אותי מחדש :\ וכולם אומרים לי למה אני עושה כזה סיפור .. אבל אף אחד לא מבין.. אף אחד לא מבין איך זה שחלום ילדות מתנפץ בבדיקה אחת. אחת המטרות שלי בחיים התנפצה :\ אוף =[ ועכשיו הדמעות מתחילות לרדת... אוהבת אתכם.. לילה טוב.

moribat

New member
די...אל תוותרי על החלום!

יש לך עוד זמן.הכל, אבל ה-כ-ל יכול לקרות... רק התחלת לקחת את הדפלפט, תני לזה זמן ותראי מה קורה עם זה. אם לא תחלוף העייפות, תחזרי לנוירולוג. לא התנפץ לך החלום..את חייבת להאמין ולהמשיך לחלום.

qt1

New member
אור רק ארבעה ימים...../images/Emo24.gif

בטח שיהיה בסדר, ממש כמו שלימור כותבת לך! תתאזרי בסבלנות, הגוף מתרגל לתרופה ובהתחלה כל מי שהתחיל בטיפול תרופתי באמת עייף, אבל לאט לאט זה חולף ואת תחזרי לעצמך. ולגבי הצבא זה באמת לא מחייב שלא תוכלי להיות קרבית ולא קשור לכלום. את צעירה , את תגיעי לגיל 18 ואולי בכלל לא תצטרכי ליטול תרופות או שתהיי מאוזנת והצבא יתעקש שתשרתי בקרבי. חבל שאת מאבדת תקווה כל-כך מהר, את עוד תנגני ואני מאוד מקווה שאפילו תנגני במפגש הבא שלנו ביחד עם יפעת ששרה מאוד יפה. תרגישי טוב וסבלנות... את מטופלת אצל רופא מעולה, תני גם לו קצת קרדיט אור

יפעת 1 2

New member
יהיה טוב אור

יש לך עוד זמן ואת רק בהתחלה,לוקח קצת זמן ותתאזני,אין מה לדאוג. גם אם הצבא אין מה לדאוג יש עוד זמן...גם תמשיכי לנגן,גם לי היתה תקופה ארוכה שלא הצלחתי לנגן (בגלל שהכדורים עשו לי רעד בידיים) בגיטרה שלי והיום אני כבר לא מפסיקה לנגן...על מה את מנגנת? שבמפגש ננגן ביחד כמו שקיוטי אמרה! וקיוטי אין לי מושג איך הגעת למסקנה שאני שרה מאוד יפה... אני אומנם לא מזייפת, אבל לא להגזים...

oRockGirLr

New member
סקסופון - שנה רביעית ../images/Emo105.gif

גיטרה.. לפני חודשיים התחלתי. אורגנית פה ושם
וחלילית חחחח

Mירב26

New member
../images/Emo124.gif י-פ-ע-ת!!!!

נו ספרי איך היה היום לעבוד כמורה מחליפה!!! מתה לשמוע!

moribat

New member
חשבתי שהיום יש רק ראיון..לא ידעתי

שכבר היום העבודה מתחילה.. אז באמת, ספרי..

יפעת 1 2

New member
היה מתיש...

הייתי בשעתיים עם כיתה ח'...די הפתיעו אותי אמרו לי ''תעשי איתם מה שאת רוצה''...חשבתי שיש להם שיעורים משהו...אז ב-5 דקות אילתרתי פעילות תיאטרלית שרובם נהנו בה,אבל המון הפריעו ובסוף בכלל...''נו הביתה נו הביתה''... פעם הבאה אני אבוא יותר מוכנה כי אי אפשר להגיד שהיה ממש טוב...אם הייתי יודעת שאני יכולה לעשות מה שאני רוצה זה היה עוזר לי, אז ככה שלא היה משהו...אבל יהיה יותר טוב פעם הבאה,אמרו לי שבבית ספר הזה מורים חולים כל הזמן...

qt1

New member
../images/Emo63.gifY בכל הפעמים שעבדתי כמילוי

מקום היה לי ממש לא קל
! הבת שלי תמיד הציעה להיות אסרטיבית להגיד לכיתה לעשות מה שהיא רוצה מבלי להפריע לשאר הכיתות ומבלי לצאת מהכיתה... הם בין כה וכה מתיחסים אל השעה כאל שעה חופשית. יש לי בבית ספר של משחקי חברה והשתמשתי בו, אבל מדובר בבי"ס יסודי ואני מודה שזה כן עזר לי בימים טובים, יש ימים ויש ימים, וכדאי לבוא עם כמה משחקים/ הפעלות חוץ מזה את באה מהתחום, לא צריכה להיות לך בעיה והכסף בהחלט לא רע, את תופתעי לטובה דווקא
אל תתייאשי ויש לך ד"ש

moribat

New member
אפשר פשוט לצלם גם כל מיני דפים

בכל מיני מקצועות, ו"לסחוט" אותם.להגיד שאם יהיה שקט, הם לא יצטרכו לפתור משוואות ריבועיות...אפשר לדבר על מה שבא להם, אפשר שידברו בינם לבין עצמם בשקט, ואם לא, תמיד אפשר להיות "מניאקית" וקשוחה, ולתת להם חבילה של דפי תירגול....

למעלה