שלום לכולם

elley

New member
שלום לכולם ../images/Emo13.gif

ראשית אני שמחה שמצאתי אתכם. תחום הרפלקסולוגיה קוסם לי, בעיקר בגלל שהוא מתחבר לכל כך הרבה נושאים אחרים, נושאים שעוסקים בשיפור, עזרה והתחברות. קראתי פה הודעות ושרשורים, ואני חייבת לציין שזה פורום מאד חיובי (נושא + אנרגיות). ישר כוח !
ושנית, אם אפשר, שאלה קטנה. מזה חודשים ארוכים (מאד) רדומות לי שתי הבהונות ברגליים. הלכתי לרופאים, קבלתי תוספת B12, ואושר שאותות חשמליים עוברים יופי. אבל עדיין רדום. קראתי באחת ההודעות שהבוהן מיצגת את הראש ואת העורף (או חלקו העליון - החיבור עם הראש). האם יש קשר לבעיות בגרון שיש לי כבר המון זמן? גרון מלא בג'אנק שלא מוכן ללכת לשומקום? אני אשמח לכל תגובה ותשובה, ושוב, יופי של פורום יש לכם פה

ronat3

New member
שלום גם לך,

קודם כל, ברפלקסולוגיה, וברפואה משלימה בכלל, שום דבר הוא לא רק הבוהן או רק הגרון, אלא חלק מתוך המכלול של כל הרגל, כל הגוף, כל האדם. תמיד יש עוד גורמים שמשפיעים זה על זה, חוסר זרימה תוקע את כולם, ובכל טיפול עובדים על הרבה מערכות ביחד. שלא לדבר על ההקשרים ההוליסטיים של הרגשות והגישה לחיים וכ'ו... אבל אם כבר שאלת, הנה כמה שאלות מכוונות: למה את מתכוונת בג'אנק? ליחה, שיעול, רגשות? כמה את מבטאת כלפי חוץ את הרגשות שלך? האם יש עוד מצבים בחיים שלך של "ג'אנק שלא מוכן ללכת לשומקום"? האם יש חלק בגוף שלך שהוא רדום? או חלק בחיים שך שהוא רדום? הראש מייצג גם חשיבה ואינטלקט. האם יש חלק במחשבה שלך שהוא רדום? כמה את פתוחה לקבל רעיונות חדשים? או אולי יש איזשהו תחום לימודים ש"הראש שלך נסגר" אליו? אל תעני מיד, אלא תני לעצמך זמן להתבונן בדברים לעומק, ובאמת לבחון מה מצבך.

elley

New member
כמה תשובות ותודה גדולה

ג'אנק הכוונה לליחה ונזלת. האף ריק והריאות נקיות, וזה ממש הכל בגרון. יש הרגשה שהשקדים נפוחים, והם גם חוסמים וגם נוכחים (אני כל הזמן מודעת שהם שם). לגבי חלקים רדומים - פיזית זה הדבר היחידי שרדום. מעבר לזה - אני באמת לא מפעילה את הראש שלי ברמה שאני יכולה או רוצה, זה מפריע לי ואני מודעת לזה. זו אחת הסיבות שאני מחפשת עבודה חדשה, שתאתגר אותי יותר, או לפחות שיהיו בה פחות "שעות מתות", שבהן גם אני מתה (משעמום). אני בנאדם שמאד פתוח לרעיונות חדשים, והצד היצירתי שלי חזק מאד. ולא, אני לא כל כך עושה אתו יותר מדי... יש לי טונות של אנרגיה אבל אני "מסתובבת סביב הזנב של עצמי" ולא כל כך יודעת לאן להפנות אותן. אני מזל טלה ודי אפשר לראות את זה: ראש גדול, יצירתית, לא מפחדת מהעולם אלא יותר מסוג האנשים שהם "נותנים את הטון", סמכותית אך עדינה. אני מאד קולטת אנשים אחרים (רגישויות לזולת בשמיים). אני עצמי לא כזאת רגישה, וקשה מאד לזעזע אותי (בעיקר בגלל הפתיחות שלי והעובדה שאני מעדיפה לזרום עם מה שקורה ולא ללכת "ראש בראש" עם העולם). אלה שאלות מעניינות מאד. וחשבתי עליהן די הרבה. אני חושבת שיש משהו בדברים. יש לי הרבה אנרגיה (יצירתית ואינטלקטואלית) שאני יודעת שהיא שם ורוצה החוצה, אבל לא יוצאת כי אני לא יודעת איך להוציא אותה. תודה על השאלות המנחות. לא חשבתי על זה בכיוון הזה. אני בהחלט אמשיך לבדוק עם עצמי. תודה

ronat3

New member
elley

מכל מה שכתבת עולה נורא חזק האנרגיה שמסתובבת בתוכך ואין לה מוצא. העבודה בה את לא מממשת את עצמך, היצירתיות שאת לא עושה איתה כלום.. ממש מצב שבו את חונקת את עצמך, חנק שמתבטא בגרון חנוק. מה לדעתך הסיבה למצב הזה?

elley

New member
עולות לי בראש כל מיני סיבות,

מכל מיני כיוונים. צדק שלומי (מההודעה למטה), שכדאי שאני אפנה למישהו ואעבוד על עצמי באופן מסודר ויסודי, כי דרך האינטרנט באמת יותר קשה, במיוחד כשאתה לא מול האדם ויכול לקלוט ממנו אינפורמציה לא מילולית. אם יענין אתכם, אני בהחלט אשמח להכנס לפורום מדי פעם ולדווח על התפתחויות ורעיונות שצצו במהלך הטיפול שאני מתחילה, עם מישהי שמטפלת במודעות בסיוע רפלקסולוגיה ורייקי. ובכל מקרה, תודה על העזרה עד עכשיו

csh018

New member
שלום elley

לדעתי במדיום הזה של אינטרנט, את לא מקבלת מספיק. כדאי לך לפנות למטפל/ת ולעשות עבודה בכל הרבדים. בהצלחה שלומי סתם רעיון שקפץ תנסי לפתח משחקים!!!!

elley

New member
מאז שנכנסתי הנה התחלתי לחשוב

על כל העסק הזה יותר לעומק, ומהשאלות וההנחיה שקבלתי פה באמת נראה לי שאני צריכה עזרה בקטע של באמת לרדת יותר לעומקם של דברים, ורעיונות ותמיכה לפתרונות. אז הערב יש לי פגישה עם מישהי שעוסקת בטיפול במודעות, עם סיוע של רפלקסולוגיה ורייקי. אני מקוה שאני אצליח להתקדם אתה. תאחלו לי בהצלחה

avorly

New member
elley, ברוכה הבאה בצל פורומינו

עניתי כבר אתמול, אבל משום-מה ההודעה עפה והודעה אחרת עברה פעמיים
בכל מקרה- שמחה שמצאת אותנו, ואת בהחלט מוזמנת להצטרף. ונוסף לכך- מסכימה מאוד עם דבריה של ronat3.

למעלה