שלום לכולם,

Ronitka

New member
שלום לכולם,../images/Emo13.gif

אני מתחילה שירות לאומי ב 1 לספטמבר בקופת חולים לין בחיפה. אני מקרית ים אז יש לי שאלה כזו- האם נסיעות הם חינם בתחבורה ציבורית ? אני מקבלת משהו שאיתו אני נוסעת בחינם או מה...?

lady18

New member
תשובה...

את קונה כרטיס חופשי-חודשי והעמותה מחזירה לך את הכסף...

Ronitka

New member
מזה מחזירה לי את הכסף...איך? מתי?

ולא התכוונתי בדיוק לאוטובוס...אלא נסיעה ברכבת אז איך זה ברכבת...ידוע לך משו? לפי מה שהבנתי אמורים להביא איזה כרטיס או משו....

הייבי

New member
באמת? איך?

יש לבנות שירות לאומי כמו כרטיס חוגר לחיילים או משהו?

M o n a L i s a

New member
לא בדיוק חוגר...

כרטיס עם פס מגנטי שאפשר להוציא איתו במכונה כרטיסים בחינם לרכבת. מי שמשרתת רחוק מהבית, מצרפים לה בול לכרטיס שמאפשר נסיעה ביעירונית חינם. הנסיעה בתוך העיר, משולמת לחשבון ואז את קונה כרטיס חודשי חופשי.

M o n a L i s a

New member
יש הגדרת מרחק מסויימת...

אבל אני אתן לך מושג כללי, כי אני לא זוכרת אותה. נאמר חיפה - עתלית לא כל כך רחוק אבל בכל זאת נותנים בולים. נסיעה שאין בקו הזה חודשי חופשי, או שנסיעה בין שתי ערים. אם את יכולה תגידי לי איפה את גרה ואיפה תשרתי ואני אגיד לך אם מגיע לך או לו.

הייבי

New member
עכשיו אני מבולבלת..

אז הרכבת חינם? והבולים הם לנסיעות באוטובוסים?! לא הבנתי כלום.. יש מצב להסבר חוזר?

נ ו ל י 1

New member
נסיעות....

לבנות שירות לאומי יש כרטיס שהוא מין "חוגר" כמו של חיילים... לבנות המשרתות מחוץ לבית יש נסיעות חינם בין כל הערים שבקצה הכרטיס יש בול בצבע וורד - שמתחלף כל כמה חודשיים שיש עליו סימן של "אגד", שברגע שעולים לאוטובוס מראים אותו לנהג כמו חופשי חודשי.... בתוך הערים עצמם הבנות מקבלות כסף לחופשי חודשי שאותו מוסיפים "במשכורת" חוץ מלבנות של טבריה שמרוויחות כי הנסיעות שם בתוך העיר הם בחינם גם לבות שירות (שמציגות את הכרטיס) והרכבת - כמו לחיילים.... מאחורי הכרטיס יש פס מגנטי שאיתו אפשר לקנות כרטיס לרכבת....

Ronitka

New member
אוקיי יש לי שאלה כזו...

טוב אז אני גרה בקרית ים נגיד ואני משרתת בחיפה...אני אמורה לקבל גם כרטיס עם פס מגנטי לרכבות וגם חופשי חודשי עם בול שמונפק עליו לאוטובוסים? כי יוצא לי שאני צריכה לנסוע גם באוטובוס עד לתחנת רכבת ועוד לקחת רכבת עד לחיפה...

M o n a L i s a

New member
תשובה...

את הכרטיס המגנטי כל אחת מקבלת, יהיו לך נסיעות חינם ברכבת. את תקבלי כסף לחודשי חופשי שתוכלי להגיע איתו עד הרכבת, וככה תיפתר בעיית הנסיעה. אלא אם כן העלות של האוטובוס היא מעל 9.50 ש"ח, מה שלא נראה לי.

Ronitka

New member
כן בלין אני אשרת,למה גם את?

אני אהיה במחלקת אורטופדיה,אבל זה עדיין לא סגור לבינתיים שם אני משובצת. איפה את עושה?

Ronitka

New member
וואלה מגניב, אנחנו באותו מקום

אני במחלקת מנהל . מזה מחלקה פנימית? וואלה נוכל להיפגש שמה חח...

למעלה