שלום לכולם...

הדס100

New member
שלום לכולם... ../images/Emo13.gif

לא הייתי פה מלא מלא זמן... הייתי עם הסוכנות היהודית וביום ראשון אני חוזרת אליהם... הדבר הטוב הוא שהם לא מבינים בשביל מה יש מאבטחת... אז הם לא מבלבלים במוח יותר מדיי. עד עכשיו: ישנתי כל לילה במלון 5 כוכבים, הבאתי את חבר שלי לישון איתי, הייתי בשייט לקפריסין (טיול סוכנות לארץ ישראל....עלק), קיבלתי מסאז' בחינם, הייתי במרחצאות ואכלתי בהמון מסעדות בחינם. אבל אני ממש עייפה. אתמול הגעתי לחבר שלי כי הם יושבים בגולן וחבר שלי גר בקריות... יותר קרוב... הגעתי אתמול, נשכבתי לרגע והתעוררתי רק לפני שעה...

malder

New member
אחחח....

החיים הטובים של מאבטחת טיולים :))) נשמע אחלה ג'וב...

הדס100

New member
לפעמים אני ממש מתחילה להתעייף מזה

אם לומר את האמת. אוף חבר שלי מעצבן אותי. לאחרונה נהייתה לו ידידה מהלימודים. אנחנו שנתיים ביחד ואף פעם לא היתה לו ידידה. אז כמובן שלא אמרתי כלום ואני סומכת עליו אבל בכל זאת... ישבתי מקודם על המחשב ואז היא שלחה לו הודעה, ליאור מה המצב אז כתבתי לה שזאת הדס אז היא אמרה: "אה, שמעתי עלייך הרבה" סססאמאק.

PooKiPsiT

New member
../images/Emo12.gif

אף פעם לא הייתה לו ידידה? ולך אין ידידים..? אולי זאת רק אני, אבל זה נשמע לי קצת מוזר. אם הייתי בקשר זוגי עם מישהו שהידידים שלי מפריעים לו מצבינו היה רע. אמרת שאת סומכת עליו וטוב שכך. קשר שלא מבוסס על אמון לא שווה כלום. ואגב, דוקא זה שהיא כתבה לך שהיא שמעה עליך הרבה זה סימן טוב. שמעה עליך הרבה=הוא מדבר עליך הרבה איתה. הוא לא מנסה להסתיר כלום. אם הוא לא היה מספר לה עליך זה היה מחשיד אם כבר....

NAORNAOR21

New member
מי לא רוצה??.לפי התיאור שלה...

פשששש .. בית ז*ו*ת אחושרמוטה ......גם אני רוצה....!!!!

למעלה