שלום לכולם!

אלעד27

New member
שלום לכולם! ../images/Emo13.gif

מה המצב? אני גם גר ברחובות כבר 9 שנים. והיה לי משעמם וראיתי את הפורום הזה פתאום, אז נכנסתי. ויש לי שאלה קטנה אבל די מהותית: על מה אתם מדברים פה? מה כבר יש לדבר על רחובות...? ומה הגיל הממוצע פה של האנשים?! תודה רבה לכולם!

asi man

New member
אהלן..

אני אסף...מסיים י"ב השנה האמת זה פורום נוער כזה,כל האנשים פה הם או בכיתה י"א או בי"ב.... ודוגרי..אני לא יודע עד כמה אתה נכנס לפורומים,אבל בכל פורום נכנסים אנשים עם מכנה משותף(לדוגמא:גרים ברחובות),מתגבשים,ומדברים ביניהם.. על רחובות באמת שאין ממש על מה לדבר..דיברנו על זה קצת בהתחלה..עכשיו כבר לא

Efrat44

New member
אין מה לדבר על רחובות! ../images/Emo3.gif ../images/Emo41.gif

הגיל הממוצא הוא 16-19.. ומדברים על סתם עניינים- לרוב על בית-ספר, בילויים.. ולפעמים עונים לאנשים ששואלים פה כל מיניי שאלות.. כולנו כמעט מכירים אחד את השני ולומדים בתיכון, כך שהנושא של הפורום טיפה הפך מ*רחובות*--> ל*דה שליט*, *קציר*... אבל סבבה כאן!

Efrat44

New member
**ממוצעעעע** גררר.. ../images/Emo46.gif ../images/Emo41.gif

אני שונאת שאני מקלידה בשיטה עיוורת ולא רואה על מה אני לוחצת!!!!!! אוףףףףףףף טעות מעצבנת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

asi man

New member
לא מתאים למורה בישראל...בכלל לא..

חחחחחחחחחחחחחחחח סתם

Efrat44

New member
כןןןןן אוףףףףף מעצבן!!!! ../images/Emo41.gif

ואם כבר מדברים על מורה בישראל!!! אל תשאלו מה קרה לי היום?!
ידעתי שזה מה שיהיה !!!

מימי אחותי.....

יש לי רק משהו אחד להגיד לך... שתקפוץ לך
על זה דיברנו היום לא? תזכרי את השיחה שלנו... לא ניתן לאף אחד לעצבן אותנו אלא אנחנו נעצבן חחחחחח חולה עלייך זרבובית

למעלה