שלום לכולם... ../images/Emo13.gif
שלום אנשים יקרים. מה העיניינים ? קודם געגועי !!! אני ממש נהנה להיכנס לפורום כל פעם, אפילו שהוא לא מלא בהודעות חדשות. באמת כיף להסתכל שהוא עדיין עומד, ויש את הגולשים שהיו בהתחלה ולא עזבו. כל הכבוד לכם. ובעיקר, כיף לראות אתכם ככה. אתם אחלה, ואני אכנס לפה עוד הרבה, אסור לנו להתפרק. אה ???
. אז קצת חדשות. אל תרדו עליי בצעקות, גמירות ושאר הבעיות שיש לכם, אם מה שאני כותב לא באמת קורה בזמן שאני מציין או באותם התיאורים. אתמול שוחחתי עם פישי הגדול, והיה מעניין. בין השיחה שלנו, אני יכול לספר לכם (אני לא יודע לכמה זה חדש ולכמה ישן), אבל מדבריו, עולה כי מוקי כבר בעוד שבועיים אמור להוציא את הדיסק החדש שלו. לאחר מכן, פישי אמר גם שזה יעשה בקיץ. אז לא כ"כ היה לי ברור אם בעוד שבועיים, או בקיץ, או שעוד שבועיים זה כבר קיץ ?
- בכל מקרה, זה המידע לעכשיו, ואני באמת מצפה לדיסק כבר. אתם לא, האה ? אתם כן. סתם סתם, תרגעו.
. תמשיכו להיות טובים! בן
שלום אנשים יקרים. מה העיניינים ? קודם געגועי !!! אני ממש נהנה להיכנס לפורום כל פעם, אפילו שהוא לא מלא בהודעות חדשות. באמת כיף להסתכל שהוא עדיין עומד, ויש את הגולשים שהיו בהתחלה ולא עזבו. כל הכבוד לכם. ובעיקר, כיף לראות אתכם ככה. אתם אחלה, ואני אכנס לפה עוד הרבה, אסור לנו להתפרק. אה ???