שלום לכולם!

רותמק

New member
שלום לכולם!../images/Emo13.gif

אני בן 25 ועומד להתחתן בעוד כשנה.(פרט שנראה לי חשוב...) אני עובד היום כאיש תמיכה בחברת הייטק.(HELP DESK) ההכשרה שלי היא לאחר קורס שעברתי ב"סיוון". העבודה לא מעניינת אותי ואני סובל בכל יום שאני מגיע לכאן. אני גם לא מרוויח משכורת גבוהה שתפצה על חוסר החשק לעבוד בתחום הזה. התחום כלל לא מעניין אותי ואין לי שום רצון להתפתח בו. הבעיה העיקרית שלי היא שאין לי שום חסכונות בצד שאיתם ניתן להתחיל ללמוד לתואר ראשון בתחום מעניין יותר ואני גם הולך להתחתן ככה שבאמת אסור לי להתחיל לקחת הלוואות שאין לי שום ערובה שאוכל להחזיר אותן. אני מאוד נמשך לתחומים הקשורים לבעלי חיים ולטבע אבל אין לי שמץ של מושג איזה מקצועות פרקטיים יש בתחום הזה.יש למישהו מושג מה הלאה? הצעות,רעיונות שאלות וכל מה שעולה על דעתכם/ן יתקבלו בברכה.

יעוץ

נראה לי שכדאי היה שתעבור יעוץ תעסוקתי כדי לבדוק את הענין בצורה מקיפה ויסודית. אם אתה מרגיש ש"זה לא זה" ואתה רק בתחילת דרכך המקצועית, כדאי היה לחפש שינוי, שינוי שהוא אפשרי גם מההיבטים המעשיים. לשם כך צריך לקחת בחשבון מכלול גדול של נתונים שלא ניתן להתייחס אליהם בפורום. אם קשה לך לממן יעוץ נסה את מרכז היעוץ של שרות התעסוקה שמחיריו מסובסדים. באזור ת"א 036251300

למעלה