שלום לכולם

../images/Emo28.gif זו אומנם התמכרות מתוקה...

תרתי משמע... אולם... התמכרות... ספרי יותר: מה זה מכורה לשוקולד? איך, כמה, מתי? במקום מה? על חשבון מה? מכירה מכורים לשוקולד - ויותר מכך - מכירה אותם גם לאחר שנגמלו...

לא עובר יום בלי

לאכול שוקולד. אחרי כל ארוחה למשל אני צריכה שוקולד. אני יכולה לחיות רק על זה. אני לא ארגיש חוסר במזון אם אני יאכל רק שוקולד. כמובן שאני מנסה להגביל את עצמי רק לכמה קוביות אחרי ארוחה. אבל זה עדיין הרבה. ואם זה לא שוקולד זה חטיף או עוגה . טקסטילית מתוקה

אין לי ../images/Emo28.gif באמתחתי,

אבל שאלות, כמה, יש לי: א. מתי לאחרונה ערכת בדיקות רפואיות הכוללות גם בדיקות אנדוקריניות (תפקודי בלוטת תריס וכדומה) ב. מהו גילך? ג. מהו משקלך יחסית לגובה אנו קוראים לזה BMI - מסת הגוף Body Mass Index אם את מצליחה להגביל עצמ למספר קוביות ביום - זו אינה התמכרות מתוקתי, אבל בואי ננסה קודם לענות על השאלות למעלה? את יכולה לפרט במסר אישי אם אינך רוצה להיחשף בפורום למרות שלדעתי חשוב שנדע להבדיל בין הרגל לבין התמכרות. את גם מציינת ש" לא תרגישי חסר במזון א ם תאכלי רק דברי מתיקה" הווה אומר את לא מוותרת על מזון אחר מתוך ידיעה שאת חייבת בכל מרכיבי המזון - זה כשלעצמו אומר כי יש בך תובנה לצרכי הגוף שלך - למרות ההעדפות. אבל, ראשון ראשון ואחרון אחרון: בדיקות דם קודם כל. אחר כך בדיקת רופא. אולי שם הבעייה?????

למעלה