שלום לכולם יום כיפור בפתח ושזה הזמן לחזרה בתשובה וחזרה לפורום. צריך להמשיך הלאה ולתת צ'אנס מחודש...
י יואל ועוד New member 2/10/03 #1 שלום לכולם ../images/Emo13.gif יום כיפור בפתח ושזה הזמן לחזרה בתשובה וחזרה לפורום. צריך להמשיך הלאה ולתת צ'אנס מחודש...
שלום לכולם ../images/Emo13.gif יום כיפור בפתח ושזה הזמן לחזרה בתשובה וחזרה לפורום. צריך להמשיך הלאה ולתת צ'אנס מחודש...
א אלון222 New member 2/10/03 #3 הי , שמח שאתה חוזר א.אבל עוד לא הבנתי מי הסולח ומי הנסלח. ב.ידעתי שתשתעממם בפורום העולמי? ג. מי זה התינוק בפורום הגברים?אבייתר הבן של תמרה?
הי , שמח שאתה חוזר א.אבל עוד לא הבנתי מי הסולח ומי הנסלח. ב.ידעתי שתשתעממם בפורום העולמי? ג. מי זה התינוק בפורום הגברים?אבייתר הבן של תמרה?
י יואל ועוד New member 2/10/03 #4 תודה... א) אין סולח ונסלח. דף חדש וזהו. ב) לא ממש משעמם שם, אבל פה אפשר לעקוב מקרוב אחרי ההצלחות של הראל ג) זהו אכן אביתר
תודה... א) אין סולח ונסלח. דף חדש וזהו. ב) לא ממש משעמם שם, אבל פה אפשר לעקוב מקרוב אחרי ההצלחות של הראל ג) זהו אכן אביתר
ש שי ה ג ב ר New member 2/10/03 #6 ידעתי../images/Emo185.gif איזה מתוק התינוק!!. בן כמה הוא?. שמח שחזרת!!.
פ פזית85 New member 2/10/03 #7 ליואל, ברוך השב אלינו ! אני זוכרת שתרומתך בעבר לפורום הייתה רבה. מי ייתן וגם אורן יחזור במהרה בימינו לפורום.
ליואל, ברוך השב אלינו ! אני זוכרת שתרומתך בעבר לפורום הייתה רבה. מי ייתן וגם אורן יחזור במהרה בימינו לפורום.
ה הינגיס New member 2/10/03 #8 או... איזה כיף לי@! שמח מאוד לראותך איתנו בחזרה, יש לך הרבה הרבה הרבה מא לתרום! גמר חתימה טובה...