שלום לכולם

שלום לכולם../images/Emo13.gif

גם לי יש שאלת סקר אם אפשר: אתן כל היום בבית ... עם הבישולים הכביסות והילדים לבושות בגופיה שעשתה את שלה ומכנס רחב ....השיער חצי פזור חצי אסוף הבעל מגיע את נראות
הלילה מגיע ....המיטה קורצת אתם עייפות בטירוף מעוד יום של תעשי לי תביא לי איך אתן מרגישות ? סקסיות , מושכות ...או חסרות כח .. חסרות מיניות?

לילך os

New member
ככה אתה מרגישה ? ...........

לא כולן כמו שאת מתארת, גם כשאני בבית עדיין אני סקסית ולא מסתובבת עם בגדים בלויים ולא עם רחבים, ותמיד מרגישה נהדר, נשים צריכות לדעת שגם את המלתחה בבית יש להחליף מידי פעם ולא להראות כמו סמרטוטות.....

Tammy2

New member
../images/Emo39.gifעקרות בית בסוף היום../images/Emo142.gif

אגיד לכן את האמת,בסוף היום אני מתקלחת ,לובשת שמלה קלילה ,ומתישבת ליד המחשב שלי ומאד נהינת לגלוש בפורום של עקרות בית ,שנהנות בסוף היום לגלוש באינטרנט

julia12

New member
חבל שאת מרגישה ככה. ../images/Emo122.gif

אני למשל, למרות המצב הכלכלי הקשה עדיין מוצאת לי כמה שקלים אפילו לגופיות קטנות וסקסיות לבית. אני מאמינה בזה שאיך שאת נראית ככה את מרגישה, ואצלי זה עובד. בימים שבהם אני נשארת בפיג'מה כל היום אין לי חשק לעשות שום דבר, אבל ברגע שאני מתקלחת מקלחת טובה, מחליפה בגדים, ואולי אפילו מתאפרת קצת (אז מה אם אני בבית?!) ישר יש לי כוחות לעשות כל מה שאני רוצה. יום מקסים והרבה חיוכים.

niva99

New member
מה זה משנה

מה את לובשת ? הכי חשוב פנסיה תהיה לך לעת זיקנה????

DOGFIGHT

New member
תשובה" לעקרת הבית"

עקרת בית במצב כזה אל תתפלאי אם הבעל ילך לרעות בשדות זרים והמבינה תבין

רותי ים

New member
שלום לך וברוכה הבאה !

האמת שהיתה לי תקופה נכסית כזאת שהרגשתי כמו סמרטוטה. אבל כיום כבר לא ! עשיתי שני דברים עיקריים שעזרו לי מאד: 1 אני דואגת מאד שאני יישן מספיק כדי שאני לא אהיה עייפה זה אמנם קשה אבל לומדים עם הזמן לחטוף שינונת גם באמצע היום ותאמיני לי שגם חצי שעה יכולה לעשות את ההרגשה שלך לרעננה ! 2 כפי שאחת ציינה כאן אני לא לובשת כפי שאת מתארת גם לא בבית ! אם אני מרגישה מושכת ? לא יודעת אבל לפחות אני לא מרגישה שאני סמרטוטה או שפחה !

אני......

אגב חדשה פה....הי. אני קמה בבוקר. לובשת בגדי כושר צמודים והולכת לקנטרי לכושר.יוצא הרבה פעמים שאני נשארת איתם לסידורים שאחרי. החבר שלי יוצא מהעבודה באמצע היום לאכול אותי בלי מלח.....

למעלה