שלום לכולם

שלום לכולם ../images/Emo13.gif

היי, אני מאז ומתמיד מאוד אהבתי דיג'ימון, ועקבתי אחרי הפורום שלכם קצת כשגיליתי את קיומם של הפורומים בתפוז (אני עושה תגליות עם המחשב כל הזמן ^^). יש לי רק בעיה, אין לי פוקס קידס ואני לא יכולה לצפות בעונה הרביעית, וקאזאא לא מוצא פרקים, אז אני לא יודעת אם מרשים או לא אבל אם מישהו יכול, אפילו רק באייסיקיו שלי לתת לי מקור הורדה בביטורנט או אפילו מירק, אני מאוד אודה!!! אגב, קוראים לי עינת ואני מחיפה :) חוץ מזה, אני לא ממש אהיה אקטיבית בקטע של תמונות, המחשב שלי סובל מעומס יתר רק מהסדרות, וכשניסיתי לשמור תמונות, זה לא עבד טוב... ^^' באופן עקרוני דיג'ימון הייתה הסדרת אנימה הראשונה שלי אז אני מייחסת לה חשיבות מאוד גבוהה, ואפילו שהייתה לי הפסקה ארוכה ממנה אחרי העונה ה3 אני רצה לראות את העונה ה4!!! ;_; אז שלום לכולם, ואם אפשר, אז עזרה בבקשה? *עיניים גדולות ומתחננות*

עינת!!!!!!!!!!!D:

אני שמחה שהצטרפת!!!^________^ שמישהו יעזור לה בקשר להורדות של העונה ה4,תשלחו לה מסר או משהו..כי היא ממש רוצה ^^;

lgmtk

New member
שלוווום עינת../images/Emo70.gif אני אולי אוריד אבל

אני לא מבטיח.....
....

Digi Lista

New member
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

אני מכירה אותך בערך...כלומר קראתי הודעות שלך בפורום "אנימה ומנגה" אבל מזה משנה,מה שחשוב שהחלטת להצטף,אז ברוכה הבאה אני בטוחה שיש לך הרבה מה לתרום לנו

../images/Emo13.gif

כן, אני בד"כ בפורום מנגה ואנימה,כי אני אוהבת בכלל את כל הסדרות של היפנים (טוב, כמעט כולם... יש יוצאים מן הכלל *שיעול*פושיגייוגי*שיעול*) ודיג'ימון זו הסדרה הראשונה שהייתי מודעת שזה אנימה ומאוד אהבתי! ^^ הבעיה היחידה שלי היא שאין לי פוקס קידס כבר (יש לנו את כבלים דיגיטליים בסיסיים ביותר, ורק ערוץ ביפ הוספנו ;_;) ואף אדם שאני יודעת איפה הוא גר צופה בדיג'ימון אז איןלי למי לבוא לראות ;____; אם מישהו יודע מאיפה להוריד את זה, בבקשה בבקשה בבקשה תשלחו לי מסר או באייסי או בכל דבר אחר!!!!

Goggle Girl

New member
אם את יודעת להשתמש במירק

האיסיקיו שלי הוא 129309566 וברוכה הבאה ^_^

למעלה