לינה דובדבן
New member
שלום לכולם ../images/Emo13.gif
היי, אני מאז ומתמיד מאוד אהבתי דיג'ימון, ועקבתי אחרי הפורום שלכם קצת כשגיליתי את קיומם של הפורומים בתפוז (אני עושה תגליות עם המחשב כל הזמן ^^). יש לי רק בעיה, אין לי פוקס קידס ואני לא יכולה לצפות בעונה הרביעית, וקאזאא לא מוצא פרקים, אז אני לא יודעת אם מרשים או לא אבל אם מישהו יכול, אפילו רק באייסיקיו שלי לתת לי מקור הורדה בביטורנט או אפילו מירק, אני מאוד אודה!!! אגב, קוראים לי עינת ואני מחיפה
חוץ מזה, אני לא ממש אהיה אקטיבית בקטע של תמונות, המחשב שלי סובל מעומס יתר רק מהסדרות, וכשניסיתי לשמור תמונות, זה לא עבד טוב... ^^' באופן עקרוני דיג'ימון הייתה הסדרת אנימה הראשונה שלי אז אני מייחסת לה חשיבות מאוד גבוהה, ואפילו שהייתה לי הפסקה ארוכה ממנה אחרי העונה ה3 אני רצה לראות את העונה ה4!!! ;_; אז שלום לכולם, ואם אפשר, אז עזרה בבקשה? *עיניים גדולות ומתחננות*
היי, אני מאז ומתמיד מאוד אהבתי דיג'ימון, ועקבתי אחרי הפורום שלכם קצת כשגיליתי את קיומם של הפורומים בתפוז (אני עושה תגליות עם המחשב כל הזמן ^^). יש לי רק בעיה, אין לי פוקס קידס ואני לא יכולה לצפות בעונה הרביעית, וקאזאא לא מוצא פרקים, אז אני לא יודעת אם מרשים או לא אבל אם מישהו יכול, אפילו רק באייסיקיו שלי לתת לי מקור הורדה בביטורנט או אפילו מירק, אני מאוד אודה!!! אגב, קוראים לי עינת ואני מחיפה