שלום לכולם

Music Fan

New member
שלום לכולם ../images/Emo13.gif

היי.... אני קצת חדש פה. כבר כמה זמן שאני מעלעל לי בין ההודעות שמפרסמות פה בפורום וזה נראה כמו פורום ממש נחמד...
דפדפתי לי בין רשימת הפורומים ולא יכלתי שלהתעלם מהשם "אלאניס מוריסט" שצצ מול עיני. אלאניס מוריסט היא אמנית ענקית לפי דעתי ואני חולה על השירים שלה ואני מתחבר אליה מכל מיני בחינות
. אבל, אני מודה, אני לא מכיר את כל השירים שלה בעל פה, ויודע בדיוק באיזה
היא ניגנה או משהו כזה... Anyway, הייתי שמח אם הייתם אומרים לי איפה אפשר לקנות את Jagged Little Pill במחיר נורמלי (לא אכפת לי שיהיה צרוב). פשוט בחנויות דיסקים זה עולה 70-80 שקל וזה ממש יקר בשבילי..
תודה לכם...

j u n k

New member
אהלן ברוך הבא ../images/Emo39.gif

זהו פורום שדי נוגד צריבות (של דיסקים של אלאניס מוריסט בפרט
) אם אתה קרוב לעיר באר-שבע, תוכל למצוא בתחנה המרכזית את הדיסק המקורי במחיר סביר מאוד (59.90) , ולאחר שבדקתי בכמה חנויות הגעתי למסקנה (שאני חושבת שכולם כבר הגיעו אליה)- טוואר רקורדס יקרנים בטרווווווווווף, לכן אני מניחה שכל חנות שהיא לא טוואר רקורדס תמכור את הדיסק הזה בפחות מ-80 ש"ח. בהצלחה.

Not The Doctor

New member
אם תרשם שם ל"צליל"

לא שאני ממש מבינה בזה אבל אנחנו נרשמנו, וכל הדיסקים של אלאניס נמכים שם ב50 שקל. (לצערי גיליתי את זה מאוחר מידי, שם יצא לי לקנות רק את אנפלאגד, את השאר קניתי בטאוור רקורדס עם "תווי שי אלקטרוניים" בתוספת 10 ש"חש"חים חדשים. אני לא יודעת אם יש להם עוד סניפים (לצליל) בארץ אבל יש בכרמיאל בקניון החדש קומה 2. (ליד המשביר לצרכן). מקווה שמישהו הפיק תועלת מה-5 דקקות שביזבזתי מהחיים שלי על ההודעה הזאת. NTD.

Rוית

New member
ברוך הבא! ../images/Emo140.gif

אתה לא חייב לדעת בע"פ את השירים שלה ואפילו לא חייב לדעת באיזה
היא מנגנת, כל עוד אתה אוהב את המוזיקה שלה, זה מספיק
בהקשר לדיסק, תציין באיזה אזור בארץ אתה גר, אנשים מהאזור הזה יכולים לעזור לך במציאת חנויות זולות... תהנה פה!

utopia 111

New member
אולי בדיסק סנטר

בדיזנגוף סנטר ... יש שם את האנפלאגד ואת אנדר ראג סוופט במבצע כבר המון זמן, הם עולים רק 40 ש"ח, וסביר להניח שגם ג'אגד יהיה זול ... בכלל, יש שם דיססקים טובים וממש לא יקרים.

symptoms

New member
אז זהו../images/Emo59.gif

שהדיסקים החדשים זולים יחסית אבל את ג'אגד זה כמעט בלתי אפשרי להשיג בזול... רעות

Rוית

New member
בדיוק..

הדיסקים ה'חדשים' עולים פחות לעומת הישנים שעולים מופרז ביותר...

למעלה