שלום לכולם!!

freee kit

New member
שלום לכולם!! ../images/Emo13.gif

אני חדשה בפורום הזה וכמו כל אחד ואחת פה גם אני מטורפתתתת על סלסה!! עיינתי בפורום וראיתי שנענתה הבקשה לקבלת רשימת שירים, אבלללרציתי לבקשה מכם רשימת שירים של ריקודי שורות עכשויים בלבד!! תודה לכל מי שעונה
הילה

moshkahouse

New member
די!!!!

מה ... כמה פעמים בשבוע אני יכול להיכנס לפורום הזה ולראות את אותה הודעה אבל עם משתמש אחר!!! שחרחר מתוק... לטיפולך... או שתעשה פינה (ואני מדבר פינה ולא הודעה כל שבוע... אתה יודע כמו שיש גלריה... פינה..) שתשים שם "דיסק מומלץ" "ריקודי שורות מבוקשים" וכאלה.. זה כבר בלתי אפשרי... הפסקתי כבר להיכנס לפורום הזה רק בגלל ההודעות האלה... אם רק תספרו כמה הודעות חוזרות על עצמן בדף אחד בפורום הזה!!! Freee kit - לא משהו אישי נגדך.. אבל זאת ההודעה ששרפה לי את כל הפיוזים... שחרחר.. לטיפולך...

אממ אתה דיי צודק..

חשוב לציין שריקודי השורות שמופיעים ברשימות, אילו הריקודים שאפשר בעצם למצוא במסיבות סלסה.. אממ.. אני אשים הודעה בכניסה לפורום עם קישור לרשימת ריקודי שורות..

Lechko

New member
מסכים

ניסיתי לעשות בזמנו שרשור, אבל זה לא עבד טוב במיוחד... אבל באמת, חברה, אני מניח שבאמת אתם לא יכולים לבדוק את כל ההמלצות השבועיות, אבל היו מלא שרשורים שאנשים ביקשו דיסקים, אז אתם מצפים שלכם יכתבו משהו אחר כי אתם יותר חמודים?
דפדפו אחורה ותסתכלו בשרשורים. אגב, אם את נורא רוצה אני יכול לעשות לך פצצה של רשימת שירים לדיסק חזק.. שימי לב: Soy Cubano Soy Popular track1 track2 track3 track4 . . . חחחח ותחשבו על זה. אגב, אבישי, גבר, מה המצב? אני עדיין מחכה להסבר על מה שנסגר עם אל מדיו.

moshkahouse

New member
אלכס...

תיכנס לאיציק.. אני יסביר לך כל מה שאתה רוצה... איציק: 150545731 נ.ב. מה שלום הג'ינג'ית?

Big Red

New member
אהם "הג'ינג'ית" ?

אל תבינו אותי לא נכון, אני מאד שמחה שאתם מתקשרים וזה ( עד כמה שזה לא מוזר ) .. אניוואי, אני בגימלים עכשיו, מנצלת את הזמן לקרוא המלצות שלכם ולשמוע קצת מוזיקה (סלסה , אלא מה).. המחסור במוזיקה ( ואני לא מדברת על הריקודים בכלל) ממש מחרפן, ואני מקווה למלא קצת מצברים בסופ"ש . אז יאללה, תחדשו ותרגשו :) נ.ב אבישי, אני לא יודעת אם זה בגלל שפתחת פה או שבאמת הדבקת אותי, אבל אני אשכרה חולה עכשיו ! גרררר

moshkahouse

New member
יפה!

את מתחילה להיות כמוני (קנאית) לכי תדעי אולי תפרקי כתף במהלך שירותך הצבאי.. (חמש... חמש...)

למעלה