שלום לכולם

שלום לכולם ../images/Emo13.gif

כתבתי כאן בעבר, "תחת הסוואה" ואני מרגישה שהגיע הזמן לצאת מהארון... אז למי שמכיר ולמי שלא, הסופה כבר מזמן שכחה לה, הצפרדעון נולד באפריל ושמו בישראל תבור, הוא היה שלשום בן שלושה חודשים ואני חזרתי לעבודה לפני שבועיים. מתכננת ביקור בארץ לחגים, ובינתיים נהנית באופן מוחלט ובלתי מעורער מכל רגע בחברת האוצר הקטן והמדהים שקוראים לו הבן שלי. אבא שלו כצפוי לא בתמונה. כשתבור היה בערך בן חודש שלחתי לו אימייל, וכצפוי הוא לא הגיב. ההפסד כולו שלו
מה שלומכם? אני רואה שאביגיל פרשה... חבל על הפורום שנראה שמתדרדר לו, אולי כדאי להחיות אותו. ספרו מה שלומכם? נשיקות.

היי עדי, דווקא החל להתאושש לאחרונה

ואני מעודדת את מיכלי לקחת פיקוד. איזה יופי שאת נהנית - היו לך כל כך הרבה חששות... תגידי משהו - את רומרת שהאיש גם לא משלם מזונות? ביקשת? אנחנו "על הפנים", תודה! אבל יהיה בסדר! - ככה אומרים

החיים יפים ומעייפים ../images/Emo13.gif

יש לי אוצר, אין דבר מדהים ממנו בעולם. החיים שלי השתנו כל כך, אני אוהבת כמו שלא חשבתי שאפשר. לא, הוא לא משלם מזונות, הוא לא טרח אפילו לענות, להגיד מזל טוב, לשאול אם הוא דומה לו, משהו. כלום. שתיקה. לא, לא ביקשתי מזונות. ראשית אם "אבקש" אני מניחה שהוא יתעלם כפי שהתעלם עד היום. ואם אפתח בהליכים ו"אדרוש" אז כנראה אקבל אבל אני לא רוצה לעשות את זה, אנחנו מסתדרים יפה מאוד לבד ולא צריכים ממנו שום דבר. אני מקווה שהוא מאושר עם הבחירה שהוא בחר ושהוא שלם עם עצמו. בינתיים חזרתי לעבודה, תבור במעון, עייפים אך מרוצים, וגם קיבלתי קידום כך שגם מהבחינה הכלכלית דברים קצת פחות דחוקים. בחגים אני מתכננת גיחה לארץ, כי אבא שלי ואחי הקטן עוד לא פגשו את המלאך. למה אתם על הפנים???

עדי שוב מזל טוב

אבל המזונות הם לטובת הילד ולדעתי עלייך לתבוע אותו בשביל העתיד.אולי בכל זאת עם ההתיחסות השלילית משהו יזוז גם אצלו ויבוא יום שילדך בנו יוכלו בכל זאת להיות בקשר. אני מבינה שאת פגועה אבל כמו שהסבירו לי המזונות הם של הילדים ואין לי זכות למנוע אותם מהילדים.לכן יש מקום לתבוע את האב למרות ההתעלמות

יסמין43

New member
הי, עדי/סופה, ומזל טוב!

שמחה לשמוע שאת מסתדרת ונשמעת ממש טוב. ורק לעניין המזונות: אני דווקא חושבת שלא כדאי להיכנס למריבות על מזונות. אם את מסתדרת כלכלית - יופי, מצוין. את ממש לא צריכה בחיים שלך עניינים משפטיים, שרק יעשו לך בלגנים נפשיים. לכי תדעי, אם תתבעי מזונות, הוא עוד עלול להגיש תביעת נגד ולהשתמש בכל מיני כלים משפטיים שאני לא רוצה להיכנס אליהם כאן, כדי לא להפחיד אותך. עזבי. ממשפטים אף פעם לא יוצא משהו טוב, גם אם מקבלים כסף בסוף. (ואז גם הילד יוצא שסוע ומבותר נפשית. הילד שלך ממש לא צריך את זה!) תתענגי על הילד הזה, שהוא שלך ורק שלך, ואף אחד לא יכול לקחת אותו ממך, ואף אחד לא יכול להגיד לך איך לחנך אותו ומה לעשות איתו. זה היתרון העצום בחד-הוריות המלאה. בהצלחה!

דבורי

New member
שלום!

טוב לשמוע עדכונים, ותבור הוא שם מקסים. אני מסכימה עם יסמין שאם האבא לא רוצה להיות שותף, ואת יכולה מבחינה כלכלית, עדיף פשוט לשכוח ממנו. חבל לסבך לך ולתבור את החיים.

למעלה