שלום לכולם

שיריr18

New member
שלום לכולם ../images/Emo13.gif

החלטתי שאני יספר לכמה שיותר אנשים את ה'חוויות' שהיו מנת חלקנו(חבר שלי ,חברה שלי ובן זוגה). בשעת צהריים הגענו לאשדוד,והתלבטנו בין כמה מקומות ובסוף החלטנו להכנס ל' שיפודיה של שופן', יש לה עוד סניפים חוץ מאשדוד והחלטנו לנסות. כשהגענו והתיישבנו קיבלנו תפריטים והמלצרית חזרה עם בערך 6 סלטים פיציים ו2-3 לאפות לשולחן.הזמנו ונישנשו בינתיים(את הלאפות-הסלטים היו דוחים!!!) שההזמנות הגיעו האוכל היה אכן טעים(למרות שאפשר לחשוד ב'פרגיות')ושקיבלנו את החשבון נדהמנו!!! שילמנו 30 שקלים על פלטת סלטים שאיש לא ביקש!!! ומיותר לציין שראינו את כל הסועדים 'מוזמנים' לסלטים בצורה הזו.הרבה מאוד אנשים לא יודעים,וכששאלנו את המלצרית מדוע לא פנתה לשאול אותנו או להתריע על החיוב,חייכה ואמרה ש'בדרך כלל יודעים'.השארנו לה טיפ מנימלי ורק בשביל לא לעשות סצינה הסתלקנו ולעולם לא נשוב.

liti

New member
שלום שירי ../images/Emo24.gif

האירוע שסיפרת עליו חוזר לצערנו בהרבה מסעדות מזרחיות ושיפודיות, שם זו צורת ההגשה המקובלת. ברוב המקרים הסועדים אכן מודעים לכך, אולם במקרים כמו שלך זה באמת לא נעים לגלות זאת בסיום הארוחה. בדרך כלל מחיר הסלטים מצויין בנפרד בתפריט, ובמידה ולא - תוכלי להתלונן על כך במועצה להגנת הצרכן, במחלקה לפניות הציבור (טלפון בתל אביב- 5604671). במידה ויש לך את החשבונית שמרי אותה ליתר ביטחון. נשמח לשמע עדכונים!

meravbr

New member
צר לי שלא נהנתם...

נראה לי שאם מחפשים שיפודיה, כנראה כדאי לחפש סניף של אווזי (למרות שאין לי מושג כמה סניפים יש לו...)

Lear22

New member
זו באמת קצת בעיה

אבל באופן כללי זה באמת די ידוע שהסלטים עולים כסף. היה על זה איזשהוא דיון לפני כמה זמן פה, אם אני לא טועה. מה שכן רוב המסעדות מפציצות במליון סלטים ובלאפות תוצרת בית ככה שכל אחד מוצא לפחות כמה סלטים שהוא אוהב. בכל מקרה בת"א כשאת לוקחת בשר הסלטים "כאילו" לא עולים כסף, ורק מי שלא מזמין את הבשר מחייבים אותו ב20 או 30 שקל בערך.

למעלה