שלום לכולם

Night-Girl

New member
שלום לכולם ../images/Emo13.gif

שאלה לי למבינים בענייני קרציות יש לי כלבה כבת 7. לאחרונה הוטרינר המליץ לנו להחליף את תרסיס הפרנוטליין בקולר נגד קרציות "קילטיקס", ומעין משחה נגד פרעושים "אדוונטאג". עבור שני אלו ביחד הוא דרש 240 ש"ח. האם המחיר הגיוני? או שעדיף להשאר עם "פרונטליין"? תודה מראש!

LeAnNe

New member
תראי..

לכלבה שלי יש רק קולר וזה עובד ממש טוב, אז אולי כדי לך לנסות רק את הקולר (שאמור לעלות בערך 90 שקל) ואם הוא לא עובד טוב תחזרי ל"פרונטליין".

be_roo

New member
למה הכוונה בהגיוני

מדובר במחיר המקובל עבור שני המוצרים. אולי תוכלי למצוא ב-10 שקלים פחות בחנויות. חשוב לזכור שהקילטיקס מחזיק 5 חודשים והאדוונטג' מכיל 4 קפסולות לחודש כל אחת, כלומר 4 חודשים. הבעיה עם פרונטליין זה שהוא כבר קיים כמה שנים טובות בשוק והטפילים מפתחים נגדו עמידות, ויש רבים שעבורם הוא כבר לא יעיל. אבל יתכן שאצלכם הוא עדיין עושה את העבודה. לכן המלצתי, כל עוד הכלבה שלכם נקיה מטפילים, אין סיבה לעבור למוצר אחר (פרט לנוחות, התרסיס פחות קל ונעים לשימוש, בעוד שהקולר והטיפות נוחות יותר).

drunky

New member
באותו הקשר שלאה....

יש לי כלבת פקינז עם ממש הרבה שיער - האם הקולר יהיה יעיל בשבילה גם? או שהוא יעיל רק לכלבים בעלי פחות פרווה...?

Night-Girl

New member
הבנתי

לאחרונה מצאנו כמה קרציות משוטטות להנאתן בבית אנחנו גרים בבית עם חצר כך שהבעיה הייתה עשויה להחמיר תודה על העצות!

© Tweety ©

New member
פרונטליין לא יעיל נגד קרציות!

אלא רק נגד פרעושים. וכדאי מאוד מאוד להזהר-עכשיו מתחיל הקיץ והרי את לא רוצה שהכלבה שלך תחלה חלילה בקדחת הקרציות. אני משתמשת בפרונטליין נגד פרעושים ובקולר שזה לדעתי מספיק.

© Tweety ©

New member
התרסיס לא יעיל בכלל

מה שיעיל אלו הקפסולות ורק נגד פרעושים. חבל שאת סתם מטעה עכשיו החל הקיץ אחרי חורף שמאוד היטיב עם הקרציות. הקפסולות לא מספיקות צריך את הקולר שהוא מעולה נגד הקרציות.

be_roo

New member
מטעה?

התרסיס יעיל מנסיון אישי, הבעיה היחידה איתו זה שיעילותו הולכת ופוחתת עם השנים, אבל זה תלוי אצל מי והיכן. במרפאה שעבדתי בה הוא קטל מצויין גם פרעושים וגם קרציות. אם מישהו מעדיף לנסות אותו קודם אין שום סיבה שלא יעשה זאת, ואם יגלה שאינו מספיק שיחפש פתרון אחר.

© Tweety ©

New member
די נו

אף וטרינר לא אומר שהתרסיסים האלו יעלים נגד קרציות. אני לא לוקחת אחריות על כך שמישהו ישמע לעצתך ואחרי זה הכלב שלו ימות מקדחת הקרצית

be_roo

New member
די נו

את לא צריכה לקחת אחריות, וגם אני לא. מי משתמש בתרסיס ורואה שהוא לע יעיל עבורו, שימצא פתרון אחר. אם מישהו יחליט להמשיך ולהשתמש בתכישר שהוא רואה שאינו עושה את העבודה, רק בגלל שמישהו בפורום אמר לו זו אחריות שלו ולא שלי או שלך. אני מכירה וטרינרים שגם אם הם טוענים שקילטיקס עדיף הם עדיין אומרים שהתרסיס יעיל.

מאיה ד 18

New member
קילטיקס../images/Emo127.gif

אני שמה לכלבה שלי קולר קילטיקס ואין לה כלום (יש לה פרווה ארוכה!) אפשר לרסס את הגינה בחומרים נגד קרציות - אף פעם לא השתמשתי אז אני לא יודעת עד כמה הם יעילים.

RoNcHa PoNcHa

New member
../images/Emo45.gif

המוצרים שהוטרינר שלך הציע לך הם יעילים בצורה יוצאת מן הכלל! במיוחד חשוב לשמור על הגיינת הכלבים נגד הקרציות והפרעושים בתקופת הקיץ שכל היצורים המגעילים האלה יוצאים!

צומי

New member
אפרופו חומרי הדברה - שאלה

יש לי כלבת ויימרנר (יפהפיה כמובן) ולאחרונה גיליתי עליה מספר פרעושים. קניתי לה תרסיס שנקרא 'טפילן'. מישהו שמע על זה? אני עוד לא החלטתי אם הוא יעיל או לא, כיוון שהיא מתגרדת, אך לא מצאתי עליה פרעושים נכון לעכשיו (אולי הגירוד הוא סתם גירוד). למישהו יש ניסיון עם התרסיס הזה? או שזה מה שנקרא פרונטליין.. אין לי שמץ בדברים האלה.. תודה

למעלה