שלום לכולם ../images/Emo13.gif
שלום לכולם. בוקר טוב לכל החברים הותיקים והחדשים, הזמניים והקבועים (התקווה שהקבועים יהיו זמניים בסטטוס של הפורום
אבל ישארו לעזור לאחרים...). פתחנו מחדש את הפורום, התכנים עודכנו (עמוד ראשי, לדוגמא), והסדר ישמר כאן, עד כמה שניתן. אני מקווה שלאט לאט יחזרו לכאן כל החברים הטובים שהיו כאן לפני כמה חודשים, וביחד כולנו נוכל לעבור את התקופה הקשה הזאת, הנקראת "אבטלה". אני אשתדל לעזור לכל אחד כמיטה יכולתי, או להפנות למקום המתאים. אני אשתדל להביא לכם דברים טובים שאני מוצא, כגון שתי ההודעות האלה, באדיבות פורום בליינד-דייט (שיש מן המקבילות בין המעמד הזה למעמד הראיון המלחיץ...). עד כאן לבוקר זה, מקווה שתמצאו את ההודעות בפורום מועילות - ולהזכירכם: הודעה עם קישור לאתר בלבד - תימחק. ניתן לשלוח אליי באי-מייל קישורים לאתרים מועילים - והם יוכנסו לקישורי הפורום. תשארנה על כנן הודעות המציעות עבודה ספציפית, אחת, עם כתובת מוגדרת, הודעות המציגות רצון לעבודה של בעליהן, או הודעות ייעוץ ושיחה כלליות. שיהיה לכולכם יום נפלא ! שלכם,
שלום לכולם. בוקר טוב לכל החברים הותיקים והחדשים, הזמניים והקבועים (התקווה שהקבועים יהיו זמניים בסטטוס של הפורום