שלום לכולם

danielma3

New member
שלום לכולם ../images/Emo13.gif

שלום לכולם, הצצתי בכם קצת ונראה לי שהמקום הולך להיות לי בית חם... אני נשואה 6 שנים והצל העקרי המעיב על נישואי היא לא אחרת מאשר חמתי הנפלאה והאהובה. אם אצטרך לספר פעם על כל עלילותיה אני לא מאמינה שאוכל. כרגע אנחנו בשלב הנימוס הקורקטי ואני לא הייתי שם לפחות שלושה שבועות (אני מקווה שאצליח להתחמק עד ערב פסח שאז אין לי ברירה). הסיבה הפעם היא יום ההולדת של בעלי. חמתי החליטה להזמיננו לארוחת ערב בביתה ביום ההולדת של בעלי (30). הסברתי לה שתכננו לנסוע לסוף שבוע ארוך אך מכיוון שזה לא מסתדר עם עבודתו של בעלי (לא יכל לקחת חופש) ניסע בסוף השבוע כל יום לטיול במקום אחר ולכן נגיע בשישי בערב בסביבות השעה 20:00 (סביר לא?), זה היה שבוע לפני. ביום חמישי בערב היא מתקשרת לבעלי (לסלולר) ומזמינה אותו לארוחת ערב ביום המחרת בשעה 18:00. הוא ענה לה בנחמדות שנגיע ב-20:00 כי לא נספיק לחזור ולהתארגן בזמן. כאן היא התחילה להשתולל ולצעוק עליו שלאחות שמונה זה מאוחר מדי ושיריב עם אחותו, הוא סיים את השיחה באומרו שהוא לא מתכוון לריב עם אחותו והודענו מראש שנגיע בשמונה. ביום שישי בערב בשש ושתי דקות (היינו עדיין בדרך חזרה) היא מתקשרת להודיע לנו (בצעקות כמובן) שכוךם הגיעו , רעבים, יובים כבר ע"י השולחן ואיפה אנחנו? יקירי הןדיע לה שנגיע בשמונה (למרות שיכולנו להקדים) כי הוא כבר כעס והיא טרקה לו את הטלפון. כשהגענו התברר שהיא לו תכננה לחגוג לו יום הולדת אלא לאחייניתו שהיה לה יום הולדת שבועיים קודם. אחרי הכל היא לא מדברת איתי כי אני אשמה שלא באנו בשש...

אביעוז

New member
חמתך חצופה לדעתי

אם היא הזמינה אתכם לארוחה זה היה אמור להיות לכבוד בעלך ולא לכבוד מישהי אחרת.שהרי בעלך הגיע לגיל 30 שהוא בכלל גיל עגול,וראוי היה לתת לו קדימות בחגיגה.יש בה משהו שתלטני כלפי הסביבה אם היא צועקת על בעלך שיגיע בזמן שהיא קבעה. אגב, גם אני חדש כאן. ולא,אין לי בעיות עם חמותי,חלילה.

12אניהיא

New member
לכל המיצטרפות ../images/Emo140.gif

ברוכות הבאות מה שאני יכולה להגיד לכםזה שכמעט כל החמיות אותו דבר אני כבר מזמן מתעלמת מעצם קיומה...ואני אספר לכם על שיחת טלפון שלי איתה אתמול בערב,קודם אני אקדים ואספר שהורי בעלי הם אנשים מבוגרים חמותי בת 70+ וחמי מעל 80 לבעלי חמישה אחים, והוא אחד לפני הסוף,,,למי שלא יודעת חמותי גרה בבנין מולי, ואני לא עולה אליה ולא מדברת איתה לפחות שנתיים. אז כך אתמול היא לפתע התקשרה
שלי ואמרה: את יודעת שאני לא סובלת אותך והייתי מאושרת אם הוא היה מוותר עלייך אבל כל מה שאני אומרת לו לא ממש עוזר, מעולם לא הבנתי מה הוא מצא בך. ואני עונה: מה את רוצה? הרי את זה אני כבר יודעת תחדשי לי מעט.. והיא: את יודעת עוד מעט חג ואני: כן יש לי לוח שנה... היא: תהיי רצינית קצת גם ככה קשה לי לדבר איתך אני: איתך אני תמיד רצינית היא טוב תקשיבי בעלי אדם מבוגר ורוצה שהבן שלך יהיה איתו בליל הסדר (בני נכד ראשון ועל שמו) אני: את לא מצפה שילדי לא יהיה איתי בחג, נכון? היא: אני מוכנה שתבואי אליי אבל את תצטרכי להתנצל לפני כולם על מה שעשית לי. אני: מה כבר עשיתי לך חוץ מזה שלקחתי את בנך? היא: אני לא זוכרת מה עשית אבל אני יודעת שכן עשית לי משהו, אז תתנצלי. אני: לעולם אני לא אתנצל לפנייך כי אין לי על מה, ואם את מדברת על התנצלויות הרי את אמורה להתנצל,את עשית דברים מגעילים לאורך השנים. היא: אי אפשר איתך את לא מוכנה להוריד את הראש קצת יש לך מין גוואה כזאת שאני לא מבינה אותה בכלל. אני: אין בי שום גאווה!! היא: אני ניסיתי ועכשיו באמת נימאס לי ממך, לכי לעזאזל. וכאן היא ניתקה..מה אתם אומרים? כך זה כבר שנים.

ממש לא יאמן

זה נורא מרגיז שהיא חושבת שבגלל שהיא מבוגרת- את זו שצריכה להתנצל בפניה, שאת זו שצריכה לעשות את הצעד הראשון... דבר אחד אני לא מבינה אותך את אומרת לה שלא עשית כלום חוץ מלקחת את בנה. את מרגישה ככה באמת, שלקח לה את בנה? הרי הוא רצה אותך באותה מידה. מכיוון שאני רואה שאין לך חשבון ואת עונה לה חופשי, בפעם הבאה תגידי לה, שהגיע הזמן שהיא תבין שאת לא עשית כלום ושאם היא רוצה לבוא בטענות שתפנה אותם לבן שלה שלא שמע לה בזמנו ולקח דווקא אותך, הכלה "המגעילה". ממש חצופה. דרך אגב, את בטח לא עושה שם את החג ?!

12אניהיא

New member
לא יאומן כי יסופר

חמותי תמיד מאשימה אותי שלקחתי ממנה משו, אני חושבת שהדבר היחידי "שלקחתי" ממנה זה את האוצר שלה...יש לציין שהיא אהבה אותי מאוד עד שהגענו בעלי ואני והודענו שאנחנו מתחתנים,פה היא הפסיקה לאהוב אותי. בעלי יקירי מזמן לא מתייחס אליה וכמו שהיא מתנהגת(וזה לא תלוי בי)היא ממש מפסידה אותו,הוא ממעט לבקר את הוריו בביתם ומעדיף שאבא שלו יעלה אלינו... אני לא מתכוונת לבלות את החג במחיצתה ממש לא... אני פה בגלל אחותי

../images/Emo140.gif

חבל שהן לא לומדות לקחים רק אנחנו חכומות כאלו ולומדות מהטעיות שהן עושות, הן לא מסוגלות
בעצם הבעיה היא שחמותי לא יכולה להודות בטעות והיא תמיד תמצא דרך להאשים אותנו (גיסתי ואני), שאנחנו לא בסדר, אפילו אם בסתר ליבה, היא יודעת טוב מאוד שמה שהיא עושה הוא לא טוב ואפילו מזיק, היא תתחיל להמציא לעצמה סיפור אחר למה שקרה, ותאמין לסיפור השיקרי שהיא בעצמה הרקחה וככה יוצא שאנחנו ממש ממש ממש לא בסדר. אין מה לעשות חוץ מלשמור מרחק

danielma3

New member
הבעיה עם חמתי...

את חמתי גם הבן שלה לא ממש מעניין (כלומר אם היא לא צריכה שהוא יסיע אותה או יתקן לה משהו בבית או יטפל באביו). הסיבה היחידה שאני עדיין בקשר איתה היא חמי (שהוא חולה מאד ולא אשם בהתנהגותה). מדי פעם אנחנו לא מדברות לתקופה, עד שבעלי ממש מבקש קאני אצתרף אליו ואז אני נכנעת. מזל שהוא מבין עם מי יש לו עסק.

למעלה